Resultaten voor medische pedicure amsterdam

 
medische pedicure amsterdam
Pedicure Medisch Voet Centrum Amsterdam.
1071 HH Amsterdam. T 020 4712341. Dotty Brandt verzorgt de voeten van mensen met allerlei voetproblemen. De behandeling is voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen met diabetes mellitus, reuma, ouderen en voor mensen die beroepshalve veel staan en lopen. Een pedicure behandeling houdt in.:
Home Medisch Pedicure Esther Amsterdam.
Vacature Medisch Pedicure. Medisch Pedicure Esther Amsterdam biedt u betaalbare en professionele zorg voor uw voeten. Ik ben naast Medisch Pedicure ook Sport Pedicure en vooral gespecialiseerd in het weer gezond krijgen van schimmelnagels/kalknagels zie PACT Schimmelnagel Therapie, sinds 2015.
Medische Voetzorg Amsterdam Zuid Dé professionele pedicure in Amsterdam en omstreken.
Wat is medische pedicure? Een medische pedicure is ook bekwaam om soorten risicovoeten te behandelen en beschikt over specialistische technieken om voetklachten te verlichten of in het mooiste geval natuurlijk te laten verdwijnen. Jessica Braam is eigenaar van Medische Voetzorg Amsterdam Zuid en is zelf gediplomeerd medische pedicure.
Medisch-pedicure Podocentrum Amsterdam.
De medisch pedicure staat geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures. De behandeling bij diabetici wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De overige behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Zie hiervoor dekking zorgverzekeraars. 1024 LE Amsterdam Noord. 020 637 13 45.
Voetenpraktijk Amsterdam Voor pedicure en manicurebehandlingen.
Lees meer over de manicurebehandeling. Zowel de basis manicure als pedicure behandeling kan worden uitgebreid. U kunt een keus maken uit een aantal toevoegen. Verder geven wij wax-behandelingen, dit gebeurt met verwarmde hars. Behandeling uitsluitend na telefonische afspraak. 1012 XK Amsterdam.
Medische pedicure in Amsterdam: Boek direct online! Treatwell.
Boek een duo massage. Last minute een wax nodig? Ontdek de beste gezicht threading. Last minute spray tan? Ontdek onze lichaamsbehandelingen. Kies datum tijd. Medische pedicure in Amsterdam. We hebben 21 salons gevonden. Resultaten inclusief: Chiropodist, Kalknagels, Onychomycose, Podoloog, Schimmelnagel.
Medische Pedicure Amsterdam Asepsis. Medische Pedicure Amsterdam Asepsis.
Medische pedicure salon Asepsis zit in een van de leukste en gezelligste buurten van Amsterdam Zuid, de Pijp, van oudsher een kunstenaars en studenten buurt. Door de jaren lange ervaring als medische pedicure kan voor ieder voet probleem een oplossing gevonden worden.
RIM De Pedicure Amsterdam West.
Rim van Vorselen. Gediplomeerd Medisch Pedicure, aangesloten bij Provoet en opgenomen in het KwaliteitsRegistratie voor Pedicure ProCert. Maar nog belangrijker; Persoonlijke aandacht, kwaliteit en professionaliteit staan hierbij vooraan. contact en adres gegevens. Ik ben Rim van Vorselen. Gediplomeerd Medisch Pedicure.
Pedicure Amsterdam Voetverzorging, Schimmelnagels, Likdoorns De Telefoongids.
Pedicure in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 door 20 beoordelingen. Bij de pedicure krijgt u een voetverzorging. Het eelt en de likdoorns van uw voeten en de teennagels weer helemaal bijgewerkt. In de pedicuresalon kunt u ook uw schimmelnagels laten behandelen. Diabetes en reuma patiënten kunnen bij een medische pedicure terecht.

Contacteer ons