Resultaten voor pedicure gouda provoet

 
pedicure gouda provoet
Simone Versteeg Uw Pedicure Openingstijden Simone Versteeg Uw Pedicure de Visserstraat.
Simone Versteeg Uw Pedicure. Openingstijden Simone Versteeg Uw Pedicure de Visserstraat 4 in Gouda. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar de Visserstraat in Gouda.
Aangesloten pedicures Zuid-Holland Fit Podotherapie.
3065 GK Rotterdam. Marina Brouwer Blom. 2803 AN Gouda. Pedicure Simone Versteeg. De Visserstraat 4. 2805 SJ Gouda. Chyla Hand en Voetzorg. 2805 PA Gouda. Tel: 0182-520507 of 06-16405306. 2805 GK Gouda. Jan van Riebeecklaan 55. 2803 WS Gouda. 2805 DL Gouda.
Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mail of telefoon.
Feet Feeling in GOUDA Provoet Pedicure.
Waaraan herkent u een ProVoet pedicure? ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.
Object moved.
Podo Praktijk Geukes Reeuwijk Bodegraven Gouda e.o.
Loopt alles naar wens? Een specialistische praktijk voor pedicure, podologie en podoposturale therapie gevestigd in Bodegraven en Reeuwijk nabij Gouda! Joke Schouten beschikt als Registerpodoloog, Podoposturaal Therapeut en diabetisch pedicure over certificaten waardoor zorgverzekeraars in veel gevallen geheel of gedeeltelijk de behandeling vergoeden.
Voetverzorging op maat.
Mijn naam is Marijke Verweij-Brak. Ik ben gediplomeerd pedicure sinds 2008. Ook behaalde ik het certificaat Voetverzorging bij Diabetici en Voetverzorging bij Reuma. Op de eerste verdieping van mijn woning heb ik een praktijkruimte ingericht volgens de richtlijnen van de Code voor het Voetverzorgingbedrijf.
Provoet pedicure Gouda Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Er zijn veel bezienswaardigheden in Gouda, onder andere de De Vier Gekroonden, en het oude stadhuis. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Gouda, die ook te vinden zijn in de rubriek provoet pedicure! Poppen Dokter Gouda.
Voetschimmel Hanssen Footcare.
Behandeling van een schimmelnagel. Behandeling van een schimmelinfectie van de nagels kan in overleg met de huisarts goed worden begeleid door een podotherapeut of een pedicure. De nagels worden door podotherapeut of pedicure dunner gefreesd en schoongemaakt. Dit is een pijnloze behandeling.
Vergelijk 12 Pedicure opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
group Maximaal 9 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 9 4 maanden MBO. Pedicure opleiding met erkend Exuive diploma., Brancheopleiding Pedicure Wil jij snel het kan zelfs binnen 5 maanden je eigen pedicurepraktijk kunnen openen met het officieel erkende B.
Medisch pedicure Gezondheidscentrum Goverwelle Goudawijzer.
Home Organisaties Gezondheidscentrum Goverwelle Medisch pedicure. Hulpaanbod van: Gezondheidscentrum Goverwelle. Nagelregulatie en reparatietechnieken. Registraties en keurmerken. KRP KwaliteitsRegister voor Pedicures. Lid van Branchevereniging Provoet. Is een indicatie of verwijzing noodzakelijk? Behandeling bij diabetes simms 1 of hoger is een doorvwerijzing van de podotherapeut noodzakelijk voor de vergoeding.

Contacteer ons