Meer resultaten voor provoet pedicure dordrecht

 
provoet pedicure dordrecht
ProVoet Zoek een pedicure.
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 aspirant leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiƫne.
Pedicure Dordrecht Pedicure.nl.
22 Manicure, Pedicure Jorina. Reeweg Oost 49, 3312 CK Dordrecht. 23 Marjan Schenk. Voorstraat 273, 3311 EP Dordrecht. 24 Medisch Pedicure Natasja Huismans. Palissander 212, 3315 MR Dordrecht. 25 Medisch pedicure praktijk Dordrecht. Van den Broek-erf 83, 3315 SG Dordrecht.
Home.
Ik ben een gediplomeerd Medisch pedicure en aangesloten bij Provoet en. ingeschreven in het KRP register. Graag ontvang ik u in mijn salon voor een basis voetverzorging maar u kunt ook terecht met klachten als likdoorns eksteroog schimmelnagels kalknagels en behandeling van ingroeiende teennagels, overmatig eelt en andere voetproblemen.
Pedicure Dordrecht Dubbeldam Vivavoet.
Bekijk de tarieven en behandelingen. Pedicure Vivavoet Dordrecht. Praktijk in Dubbeldam of bij u aan huis. Heeft u een vraag. of wilt u een. Lid van brancheorganisatie Provoet. Ik maak gebruik van de voetverzorgingsproducten van Puur Vera en Samenwerkende Pedicures.
pedicure provoet in Dordrecht 20 adressen voor pedicure provoet in Dordrecht.
Probeer een andere zoekopdracht. Zoekresultaten voor pedicure provoet in Dordrecht. 20 bedrijven gevonden voor pedicure provoet in Dordrecht. resultaat 1 15 voor pedicure provoet, Dordrecht. Bij Voetzorg Dordrecht kunt u terecht voor een volledige Pedicure-Manicure behandeling. U kunt in de praktijk terecht met al u voetklachten.
Provoet pedicure Dordrecht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Dordrecht kent een rijke cultuur voor wat betreft bands, kunstenaars en andere artistiekelingen. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Dordrecht, die ook te vinden zijn in de rubriek provoet pedicure! Ing Bank Dordrecht. Albert Schweitzer Ziekenhuis Dordrecht.
PedicureSalon de Hoven Homepage.
Sinds 2008 heb ik daarnaast de opleiding tot pedicure afgerond vakdiploma KOC met aantekeningen reumatische voet en diabetische voet. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van behandeling en verzorging van uw voeten, volg ik regelmatig scholingen en workshops. Als lid van Provoet landelijke organisatie voor voetverzorger/pedicure sta ik geregistreerd in het landelijke kwaliteitsregister ProCert. In mijn salon staat kwaliteit voorop. Door mijn ervaring als verpleegkundige kan ik bovendien voortijdig complicaties aan uw voeten onderkennen. PedicureSalon de Hoven is gevestigd in de wijk de Hoven te Dordrecht.
Medisch Pedicure Dordrecht Voetverzorging Reeland.
Voetverzorging Reeland staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is aangesloten bij ProVoet de landelijke brancheorganisatie voor pedicures in Nederland. Voetverzorging Reeland is aangesloten bij ProVoet. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures in Nederland. Pedicure Voetverzorging Reeland Ceramstraat 55 3312 SG Dordrecht Tel.

Contacteer ons