Zoeken naar provoet pedicure dordrecht

 
provoet pedicure dordrecht
Pedicure AniFeet: voetverzorging in Woerden.
Ik ben gediplomeerd pedicure, medisch pedicure en medisch pedicure sport. Ik kan daarom ook risicovoeten behandelen met complicaties die zijn ontstaan als gevolg van diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing. Ook heb ik op de Academie voor Podologie mijn opleiding Voetkundig Advies succesvol afgerond. Hygiëne, klantvriendelijkheid en het leveren van een goede dienstverlening staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn praktijk is aangesloten bij ProVoet en ProCert.
Pedicurepraktijk Ida Vos.
Ik kom naar u toe! Wanneer u een afspraak wilt maken kunt u mij bellen, het contactformulier op deze website invullen, óf een mail sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. Behandel ze goed, ga naar een. pedicure van Provoet.
PediCureCare in DORDRECHT Provoet Pedicure.
Van Ravesteyn-Erf 10. 3315 DG DORDRECHT. PediCureCare is aangesloten bij Provoet brancheorganisatie voor de pedicure en ProCert het kwaliteits Register voor de Pedicure. Neem een kijkje in mijn praktijk. Benieuwd naar hoe zo'n' praktijk aan huis er nu uit ziet?
Fysiotherapie Sterrenburg Pedicure behandeling Fysiotherapie Sterrenburg te Dordrecht.
Via een eigen praktijk Van de Steeg Voetverzorging, geregistreerd bij de brancheorganisatie ProVoet behandelt zij de voeten van haar clienten.: Mijn naam is Mirjam van de Steeg, gediplomeerd Pedicure Plus. Na een periode in de thuiszorg te hebben gewerkt, besloot ik het roer om te gooien.
Object moved.
Lia Dubbeldam Pedicure.
bijvoorbeeld eeltverwijdering, het juist knippen en vlak frezen van nagels, etc. Bij deze voetbehandeling wordt de complete voetbehandeling uitgebreid met een peeling en massage van de onderbenen en voeten en worden zij voorzien van een voetmasker ter bescherming tegen dagelijkse invloeden.
Pedicurepraktijk gesloten.
Pedicure Voeten uit Sliedrecht.
Wat ik belangrijk vind is dat de stap naar mij als medisch pedicure laagdrempelig is en dat u ervaart dat er de tijd voor u wordt genomen. Het is in sommige gevallen zelfs mogelijk dat uw behandeling vergoed wordt door uw zorgverzekering. Voeten uit Sliedrecht is aangesloten bij ProVoet de landelijke branche organisatie.
Provoet pedicure Dordrecht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Provoet pedicure Dordrecht. Provoet pedicure in Dordrecht resultaten 1 20 getoond van 165. U zocht: Provoet Pedicure in Dordrecht. Hulp nodig met het vinden van Provoet Pedicure in Dordrecht? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. 090, cpm altijd bereikbaar.
Denise Bos in DORDRECHT Home.
Lid van Provoet. Diabetische en reumatische voet. Tijdens behandelingen ben ik niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. U kunt uw boodschap inspreken met vermelding van naam en telefoonnummer, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. 3328 CP DORDRECHT. Behandeling uitsluitend na telefonische afspraak. De praktijk is bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 5 en 7 stoppen bij Slangenburg. Vandaar is het 5 minuten lopen. Komt u met de auto, dan is er volop gratis parkeergelegenheid. Deze site is mogelijk gemaakt door Pedicure Website.
Pedicure Dordrecht I PedicureStudio Sjanet I voor stralende voeten I PedicureMedisch pedicure.
Een Provoet pedicure is een gediplomeerd pedicure en werkt ondermeer volgens de richtlijnen van de branche op het gebied van hygienne, arbeid en milieu. Aangesloten bij Procert. Procert is het Kwaliteits Register Pedicures KRP. Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij Procert. Jaarlijks volg ik diverse cursussen en opleidingen, om mijn kennis op niveau te houden. Pedicure Studio Sjanet. Chico Mendesring 381 3315 WP DORDRECHT.

Contacteer ons