Meer resultaten voor provoet pedicure eindhoven

 
provoet pedicure eindhoven
Pedicure Cindy Verheijen in HELMOND Provoet Pedicure.
Waaraan herkent u een ProVoet pedicure? ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.
Doortje Kloppers Medisch Pedicure Praktijk in Eindhoven Contact.
De pedicure zal zorgvuldig met uw eigendommen omgaan. De pedicure is verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en is aangesloten bij de geschillencommissie via de brancheorganisatie Provoet. De pedicure heeft het recht van de cliënt een schadevergoeding te eisen indien de cliënt meubilair, apparatuur of producten beschadigt.
Medisch pedicure Eindhoven Breederzorg.
49 Mathildelaan Eindhoven Noord-Brabant 5611 BE NL. Bent u op zoek naar een Medisch pedicure maar die ook indien nodig bij u thuis komt in de regio Eindhoven. Die Gecertificeerd ProVoet/ProCert/Krp en aangesloten is bij ketenzorg PoZob. Samenwerkt met diverse podotherapeuten, huisartsen, ziekenhuizen en bewindvoeringen. Die de behandeling uitvoert volgens de Code en Richtlijnen. Met mogelijkheid tot betalingen contant, per pin of op rekening. Die al meer dan 15 jaar het vak verstaat. Zodat u zeker bent van een professionele behandeling en dus in alle rust kunt genieten van uw behandeling. Dan bent u op zoek naar Beauty Cat Medisch Pedicure. U kunt evt zelf online een afspraak maken. Kijk hiervoor onder het kopje Online afspraak maken via de website http//www.beautycat.nl.: U kunt ook u de beautycat app downloaden via Playstore. Reguliere behandeling Oudere Voet Verwaarloosde Voet Verlamde Voet. Spastische Voet Diabetische Voet Reumatische Voet. Op de praktijk 2650. Bij u thuis 3250., Voor verder behandelingen en prijzen kijk op http//www.beautycat.nl.: Kelly van Moorsel. Agb-code; Praktijk; 96061503. ProCert/Krp; 13470 ProVoet; 010910.
Home.
Tevenss zijn wij lid van het VOUV; de vereniging van particuliere kwaliteitsscholen in uiterlijke verzorging en voetenbranche. Pediroda is verkozen tot beste pedicure opleider van Nederland. Pediroda voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van Provoet. verkozen tot beste pedicure opleider van Nederland.
Provoet pedicure Eindhoven Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Provoet pedicure Eindhoven. Provoet pedicure in Eindhoven resultaten 1 20 getoond van 206. U zocht: Provoet Pedicure in Eindhoven. Hulp nodig met het vinden van Provoet Pedicure in Eindhoven? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. 090, cpm altijd bereikbaar.
Object moved.
Pedicurepraktijk Maaike Fasol.
Als medisch pedicure ben je echt allround. Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugels zetten, nagelcorrecties, diabetes, reuma, antidruk en orthese technieken. Daarnaast ben ik ook sportpedicure. Door de SCAS geregistreerde opleiding sportpedicure te hebben gevolgd en het diploma hiervoor te hebben behaald, heb ik veel kennis op gedaan over wat sport zowel op recreatief als professioneel niveau met de voeten doet. Hoe voetklachten van de sporter behandeld kunnen worden en welke preventieve middelen we kunnen inzetten om de voet in een zo goed mogelijke conditie te krijgen en te houden. Hiermee hoop ik voor iedere doelgroep iets te kunnen betekenen in de praktijk. Hopelijk mag ik u dan ook snel verwelkomen in mijn praktijk! Provoet nummer: 303546.
Medisch pedicure praktijk de Vallei in S-HERTOGENBOSCH Home.
Telefonische bereikbaar tijdens afwezigheid Mocht u geen gehoor krijgen, spreek dan uw naam en telefoonnummer duidelijk in en ik bel u z.s.m terug. Welkom op de website van Medische Pedicure Praktijk de" Vallei." Graag stel ik me even aan u voor ik ben Judith Sinnema van Overdijk gediplomeerd Medisch Pedicure.
Monique's' pedicure aan huis. Home.
Als erkend pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet en ben ik ingeschreven bij de Kvk. Ook als u Engels of Duitstalig bent kan ik u helpen, want ik beheers ook die talen. Tevens bied ik de producten van Allpresan aan.
Medisch Pedicure Yvonne Mäder te Vaassen en Epe.
In 2016 heb ik tevens met succes ook mijn opleiding tot Oncologisch Voetzorgverlener OVV afgerond. Beide opleidingen heb ik gevolgd bij De Medische Voet te Amsterdam www.demedischevoet.nl. Als Medisch pedicure ben ik aangesloten bij Provoet, een landelijke brancheorganisatie voor pedicures www.provoet.nl.
Pedicurepraktijk Pedicurepraktijk Pedicurepraktijk Pedicurepraktijk Pedicurepraktijk Pedicurepraktijk Pedicurepraktijk Pedicurepraktijk Pedicurepraktijk Pedicurepraktijk Pedicurepraktijk Woensel Woens
Contact. Online Contact Provoet afspraken. gegevens. Pedicure. Afspraken Pedicure De maken. Praktijk ProVoet Wilt Woensel Pedicure. u Noord. Maar een Twentelaan een afspraak 19, kwart maken? 5628 van Dit BH alle kan Eindhoven. Nederlanders door 06-53602723. laat middel pedicurepraktijkwoenselnoord@gmail.com. regelmatig van ProVoet hun het lidmaatschap voeten sturen nummer: verzorgen van 310341. door een AGB de Whats praktijk pedicure. App, en En een zorgverzekeringscode: dat belletje 96-010743. is of KVK vreemd, een nummer: want mail. 52794202. we T: KRP belasten 06-53602723. nummer: dit E: 12523. deel pedicurepraktijkwoenselnoord@gmail.com. BTW van nummer: ons NL.141989671B01. lichaam Bankrekeningnummer: toch NL54 veel! RABO Uw 0130 voeten 1961 verdienen 69. extra aandacht. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij geeft uw voeten de behandeling en verzorging die ze Hieronder verdienen. heb ik een afbeelding van goole maps bijgevoegd van de locatie van de zaak.

Contacteer ons