Zoeken naar provoet pedicure eindhoven

 
provoet pedicure eindhoven
Pedicure en voetverzorging Eindhoven Pedicure.nl.
Een overzicht van 106 ambulante pedicures of voetverzorgers in Eindhoven, Noord-Brabant. Kies een gewenste pedicure of voetverzorger aan huis uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon.
Pedicurepraktijk Ida Vos.
Eind dit jaar hoop ik mijn studie als medische pedicure helemaal af te ronden. En dan kunt u bij mij ook terecht voor nagelbeugels, gelnagels en ortheses. Een professionele praktijk op de 1e verdieping met persoonlijke aandacht voor uw voeten. Parkeergelegenheid voor de deur. Ik ben aangesloten bij Provoet, de branche-organisatie voor pedicures. Alle leden van Provoet worden verplicht.
lavoetique.
De cadeaubon wordt op een leuke manier Ć©n met zorg ingepakt zodat het een feestje is om te geven. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor een bedrag of een behandeling naar keuze. Pedicure Venkelhof 39 5643 EJ Eindhoven T 31 06 513 555 81 natascha@lavoetique.nl Provoet: nr.
Pedicurepraktijk Woensel Noord in EINDHOVEN Provoet Pedicure.
Daarnaast bieden veel pedicures deelbehandelingen aan zoals voetmassages en nail-art. Waaraan herkent u een ProVoet pedicure? ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier.
VoetAlert Medisch Pedicure Eindhoven.
Een medisch pedicure is een pedicure die naast de basisopleiding een kopstudie medisch pedicure heeft doorlopen, waardoor zij alle soorten risicovoeten kan behandelen, waaronder die van diabetespatiƫnten. Zij heeft de beschikking over specialistische technieken waarmee zij complexere voet en nagelproblematiek kan behandelen. Zij is geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures. Op deze website vindt u al onze behandelingen en specialiteiten met bijbehorende prijzen. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen inplannen, neem dan contact op via 06-26533167 of klik op de button hieronder. Neem nu contact op. Voetalert is aangesloten bij Hoofdbedrijfschap Ambachten. Voetalert is aangesloten bij ProCert. Voetalert is geregistreerd onder AGBcode. Voetalert is lid van ProVoet. 5616 LP Eindhoven.
pedicure Capabel.nl.
Tijdens de opleiding word je door Capabel bij de branchevereniging ProVoet aangemeld als aspirant-lid. Dit aanbod krijg je alleen bij Capabel! Onze Pedicure Opleidingen. Bekijk de twee pedicure opleidingen die Capabel aanbiedt.: Informatieavonden en open dagen. Wil jij eens een kijkje nemen bij onze pedicure opleiding op een van onze vestigingen? We nodigen je van harte uit op een informatieavond of open dag! Aanmelden voor een informatieavond of open dag kan via info@capabel.nl. Donderdag 30 augustus 2018. Meld je aan op info@capabel.nl. 16-10: Voorlichting Leeuwarden 24-10: Voorlichting Rotterdam 25-10: Voorlichting Arnhem 29-10: Voorlichting Eindhoven 31-10: Voorlichting Amsterdam 01-11: Voorlichting Den Haag 02-11: Voorlichting Utrecht 02-11: Voorlichting Groningen.
Medisch pedicure.
Sterrenlaan 4, Eindhoven. Deel deze pagina. Na het behalen van het diploma Pedicure een erkend diploma Pedicure op mbo niveau 3 of een daaraan gelijkwaardig erkend vak of branche diploma, voorkomend op de Generaal Pardonlijst van ProVoet kunt u in 1 jaar het branchediploma Medisch pedicure behalen.
Pedicurepraktijk Maansteen.
Marion van de Ven. 5629 HM Eindhoven. Welkom op mijn site. Openingstijden Van maandag tot en met vrijdag behandelingen alleen op afspraak. Als u uw afspraak wilt verzetten of annuleren, doet u dit dan tenminste 24 uur van tevoren, dan kunnen we een nieuwe afspraak maken. Iemand origineel verrassen met een cadeaubon bij een speciale gelegenheid of gewoon omdat iemand het verdient? Denk dan eens aan een cadeaubon voor een voetbehandeling bij de pedicure. Een glimlach begint bij uw voeten. Hartelijk welkom op de website van. Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Marion van de Ven, Medisch Pedicure. Sinds 2009 heb ik een pedicurepraktijk in de wijk Blixembosch gelegen in. Mijn praktijk bevindt zich op de begane grond en is dus voor iedereen toegankelijk. De praktijk is voorzien van een comfortabele behandelstoel en ik maak gebruik van moderne apparatuur waardoor de behandelingen veilig en pijnloos verlopen. In de praktijk is airconditioning. Ik ben aangesloten bij ProVoet en werk volgens de nieuwste code van de voetverzorger.
Op 28 juni 1984 heb ik mijn pedi.
Met ingang van 11 Januari 2008 kan ik mij met trots MEDISCH PEDICURE noemen. Met ingang van 2013 ben ik aangesloten bij de zorg ketens DOH, PoZOP en SGE. In 1986 haalde ik het certificaat voetreflexzone massage, wat ik in alle respect, in combinatie met aromatherapie, aan kan bieden. Tenslotte heb ik m'n' reiki II gradatie volgens de methode van dr. U bent van harte welkom in mijn kamertje begane grond voor een behandeling, na afspraak, in een van deze disciplines. Lid van de vakvereniging Provoet.
Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt ProVoet.
Home Consumenten Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. ProVoet heeft voor consumenten een speciale website ontwikkeld: Pedicure in de buurt. Lid worden van ProVoet?
Home Page.
Al 11 jaar uw vertrouwde pedicure! Welkom bij Toppedicure in Eindhoven. Heeft u voetproblemen, voetklachten of wilt u graag uw voeten goed verzorgd hebben? Ons vakmanschap staat voor een fijne behandeling zonder pijn met als afsluiting altijd voor iedereen een heerlijke voetmassage.

Contacteer ons