Op zoek naar provoet pedicure gouda?

 
provoet pedicure gouda
Provoet pedicure Gouda Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Er zijn veel bezienswaardigheden in Gouda, onder andere de De Vier Gekroonden, en het oude stadhuis. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Gouda, die ook te vinden zijn in de rubriek provoet pedicure! O Moda Gouda.
Marion Hertog pedicure Homepage.
Door de reflexzones op de voeten te masseren kunnen de blokkades in het lichaam worden opgeheven. De route beschrijving naar mijn praktijk. Mijn naam is Marion Hertog. Ik ben gediplomeerd Pedicure en. Voetreflexzonetherapeut te Gouda. Specialisme diabetische en reumatische voet.
Korte Akkeren.
Mijn naam is Ester van den Heuvel, woonachtig in Gouda. Ik ben gediplomeerd pedicure sinds 2010. Inmiddels heb ik al meerdere jaren werkervaring opgebouwd in dit vak. In oktober 2012 heb ik de opleiding tot medisch pedicure succesvol afgerond. Naast het reguliere pedicurewerk ben ik gespecialiseerd in de behandeling van de diabetische voet en de reumatische voet. Ik ben dan ook aangesloten bij ProVoet en ProCert.
Pedicure in Gouda pedicure-info.nl.
Penders Voetzorg Gouda. PediOS Pedicure Olga Swets Gouda. In de omgeving binnen 10 km. Pedicure praktijk Leon Nieuwerkerk ad ijssel. Pedicurepraktijk, tevens voor de diabetische voet. Puur Verzorging Nieuwerkerk aan den ijssel. Van maandag t/m vrijdag open, ook diverse avonden. Pedicure en schoonheidsbehandelingen. Pedicure behandeling, Nagelreparatie, Cosmetische voetverzorging, Teen nagels. Celestial Body Nieuwerkerk ad ijssel. Gediplomeerd ProVoet pedicure met aantekening voor de Diabetische Voet.
Healthy Feet Gouda in Gouda Pedicure.nl.
Aangesloten bij provoet ja. Ambulant werken ja. Mijn naam is Ester van den Heuvel woonachtig in Gouda. Ik ben gediplomeerd pedicure sinds 2010. Inmiddels heb ik nu al meerdere jaren werkervaring opgebouwd in dit vak. Momenteel volg ik de opleiding medisch pedicure, welke ik begin 2012 succesvol hoop af te ronden.
ProVoet Zoek een pedicure.
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 aspirant leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiƫne.
Home.
Joke's' Voetenwerk pedicurepraktijk Joke Tanis pedicurepraktijk.
Het is een praktijk aan huis, gelegen in de wijk Kort Haarlem in Gouda. De praktijk bevindt zich op de 1e etage en tijdens de behandeling kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de Breevaart. Joke is gediplomeerd medisch pedicure.

Contacteer ons