Op zoek naar provoet pedicure ridderkerk?

 
provoet pedicure ridderkerk
Medisch pedicure in Ridderkerk.
Bij Medisch Pedicure Praktijk Ridderkerk kunt u terecht voor hand en voetverzorging en variaties daarop te weten benen ontharen/harsen en bent u van harte welkom voor een voetzonereflexmassage, of volledige manicure behandeling. De producten die gebruikt worden zijn 100% biologisch voor de voetverzorging is dat het merk Gamarde en voor de handverzorging is dat PHYT'S.' Een medisch pedicure houdt haar vakkennis op peil, dit door het volgen van seminars of workshops en de verplichte onderdelen om voldoende accreditatiepunten te behalen. Hygiëne, vakkundigheid, persoonlijke aandacht en veiligheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ben gediplomeerd lid bij Provoet, en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor pedicures.
Home.
Preventief uw voeten laten verzorgen door een professionele ProVoet pedicure is dus voor iedereen van belang. Iedereen die beroepshalve veel moet staan of lopen heeft baat bij een goede voetbehandeling en schoenadvies van de pedicure. Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan winkelpersoneel, de glazenwasser, de serveerster of kelner en de verpleegkundigen.
De Voeten van Ridderkerk Medisch Pedicure Praktijk.
Wij blijven ons ontwikkelen en zijn vanzelfsprekend aangesloten bij Provoet en ProCert. Beveelt u ons aan? Laat de nieuwe klant dan bij het maken van de afspraak uw naam noemen. U krijgt dan beide 250, korting op een basisbehandeling. Bezoek ons op. Deel ons via. Ook een seo website als deze? DE VOETEN van Ridderkerk voor alle voeten van Ridderkerk en omstreken.
ProVoet Zoek een pedicure.
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 aspirant leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne.
Provoet pedicure Ridderkerk Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Ridderkerk is een woon en werkgemeente in de Randstad met veel groen. Geboren in de gemeente Ridderkerk is Leendert Huijzer, ook wel bekend als Lee Towers. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Ridderkerk, die ook te vinden zijn in rubriek provoet pedicure!
Pedicure praktijk Zachte voeten Zo Homepage.
Ik ben pedicure en doe dit werk met veel plezier! Ik ben lid van Provoet en heb mijn opleiding gedaan bij het IMKO-College in Rotterdam. Nu inmiddels 7 jaar ervaring opgebouwd waardoor ik u goed kan helpen. Ik kom bij iedereen aan huis. Ik werk in Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Ridderkerk, en Rijsoord.
Home Page.
Welkom bij Ambulant Pedicure Edith Stubbe. Ik ben een gediplomeerde pedicure, aangesloten bij ProVoet. ProVoet is de brancheorganisatie van pedicures in Nederland. Ambulant betekent dat ik bij u aan huis kom. Ik werk in Rotterdam 15 km, Ridderkerk, Zwijndrecht, Barendrecht Kunt u naar praktijk komen bent u natuurlijk van harte welkom in mijn praktijk in Ridderkerk.

Contacteer ons