Op zoek naar provoet pedicure tiel?

 
provoet pedicure tiel
Pedicure en voetverzorging Tiel Pedicure.nl.
Een overzicht van ambulante pedicures en voetverzorgers in regio Tiel, Gelderland. Kies een gewenste pedicure of voetverzorger uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon.
Pedicure Tiel De Telefoongids.
Boezem 63, 4007RA, Tiel. 0344-622199 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Een bedrijf toevoegen. Pedicure in Tiel wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 door 3 beoordelingen. In de omgeving. Pedicure in Culemborg. Uitbreiding ten zuiden van kanaal Passewaaij-Noord.
Praktijk voor voetverzorging LINEKE BLOM in METEREN Home.
DOE EEN LEUKE BON KADO deze zijn al vanaf 10 euro verkrijgbaar in de salon zowel voor de gezichts behandelingen als de voetbehandelingen en natuurlijk ook voor de verzorgings produkten. de AGB CODE van mijn praktijk is 96-009831 procert gecertificeerd CODE 1843 provoet lid nr.007492. Deze site is mogelijk gemaakt door Pedicure Website.
Pedicure en manicure in Tiel.
Pedicure en Manicure, een moment voor uw handen en voeten. In Asch nabij Tiel. Gun uw handen en voeten de verzorging die zij nodig hebben. In Asch, nabij Culemborg, Tiel, Buren en Beusichem is pedicure en manicurepraktijk Judith Stuij gevestigd.
Medisch pedicure Stichting opleidingsinstituut Kosmos Eindhoven, Maastricht, Tiel.
Vooropleiding en kosten. Voor het volgen van de opleiding Medisch Pedicure dient men in bezit te zijn van het basisdiploma Pedicure. Vraag de informatiebrochure aan voor meer informatie over de opleiding en het kostenplaatje. Klik bovenaan deze tekst op een volgende tab voor meer informatie: Introductie, Programma, Vooropleiding Kosten, Locaties en Data, Veel gestelde vragen, Vervolg cursussen. Locaties en Data. Locaties en Startdata. Stichting Opleidingsinstituut Kosmos. 6130 AG Sittard. Hoofdvestiging Eindhoven correspondentie via postadres. St.Opleidingsinstituut Kosmos, Schootsestraat 14 5616 RD Eindhoven. St.Opleidingsinstituut Kosmos correspondentie via postadres. Sint Annalaan 60, 6217 KC Maastricht. Dependance Tiel correspondentieadres via postadres. Opleidingsinstituut Kosmos, Provinciale weg 3, 4013 CL Kapel Avezaath. De school is gehuisvest in gebouw Megapoint. Gelieve bij correspondentie bij voorkeur gebruik te maken van de e-mail mogelijkheid. Vanwege het lesprogramma zijn we niet altijd telefonisch bereikbaar. Klik bovenaan deze tekst op een volgende tab voor meer informatie: Introductie, Programma, Vooropleiding Kosten, Locaties en Data, Veel gestelde vragen, Vervolg cursussen. Provoet erkende beroepsopleiding.
Home.
Welkom bij Voetverzorging Connie van Deick. Mijn naam is Connie van Deick, 47 jaar en ik heb een moderne en goed toegankelijke praktijk in Passewaaij gevestigd op de Klaproos 4 in Tiel. Sinds juni 2000 ben ik pedicure! In januari 2013 heb ik de opleiding medisch pedicure afgerond en mag ik mij officieel medisch pedicure noemen.
provoet pedicure in Vianen 6 adressen voor provoet pedicure in Vianen.
Hobby, vrije tijd cadeau. Tiel Zoekresultaten voor provoet" pedicure" Vianen. In de omgeving. Alternatieve genezers 1. Er zijn geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekopdracht. Zoekresultaten voor provoet pedicure in Vianen. 6 bedrijven gevonden voor provoet pedicure in Vianen. resultaat 1 6 voor provoet pedicure, Vianen.
Pedicure praktijk Arnhem is aangesloten bij Provoet 026-3813768.
Mijn naam is Teddy Heuveling-Ploeg eigenaar van pedicure praktijk Arnhem. Ik ben een gediplomeerd pedicure en een door ProVoet erkende pedicure. Ook ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures KRP, waardoor veel van de behandelingen worden vergoed door verzekeringsmaatschappijen.
Voetsie Pedicure Praktijk Tiel Passewaaij.
26 mei 2015 Posted by: JolandaBoon In category: Geen categorie No responses. Sinds 2011 ben ik werkzaam als gediplomeerd pedicure en heb ik een praktijk aan huis. Ik ben aangesloten bij de branche organisatie Provoet. Je kunt mij vinden in de wijk Passewaay te Tiel.
Veronique Riesebeek massage pedicure praktijk.
Mijn naam is Veronique Riesebeek en ben gediplomeerd medisch pedicure. Sinds 2001 ben ik gediplomeerd sportmasseur, ik geef naast sportmassages ook klassieke, hot-stone en stoel massages. Na mijn opleiding sportmassage heb ik mij verder verdiept in het masseren en heb daarvoor diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Ook heb ik de nodige ervaring als verzorger/sportmasseur opgedaan bij wielrennen en voetbal. Overdag en s avonds volgens afspraak. Uiteraard ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie Provoet en Nederlands Genootschap Sportmassage NGS. Ik vind dat erg belangrijk omdat zowel Provoet als het NGS informatie en gelegenheid bieden tot bij en nascholing. Hierdoor blijf ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Hebt u vragen bel mij gerust voor informatie of het maken van een afspraak. 4007 RA TIEL.
Les Pieds Voetverzorging Marijke Homepage.
Vanaf november 2012 Medisch pedicure. Omdat Les Pieds Voetverzorging Marijke bij de vakorganisatie ProVoet is aangesloten en ook is te vinden in het kwaliteitsregister, heeft u als cliƫnt de garantie dat u met een professioneel bedrijf te maken heeft. soak off lak gel voor handen/voeten aanbieding november december.

Contacteer ons