Meer resultaten voor provoet pedicure voorschoten

 
provoet pedicure voorschoten
Pedicure in Voorschoten pedicure-info.nl.
Pied à Terre Wassenaar. Medisch Pedicure met KRP nummer en lid van Provoet Afspraken in overleg met u. All cosmetics Leiden. Pedicure behandeling 25, u kunt terecht voor likdoorn eelt ingroeinagels kalknagels enz. Medisch pedicure Yvonne Duyvestijn Voorschoten. Gediplomeerd medisch pedicure.
Pedicurepraktijk Het Wedde in VOORSCHOTEN Provoet Pedicure.
Waaraan herkent u een ProVoet pedicure? ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.
Pedicure en voetverzorging Voorschoten Pedicure.nl.
Een overzicht van 22 ambulante pedicures of voetverzorgers in Voorschoten, Zuid-Holland. Kies een gewenste pedicure of voetverzorger uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon.
Pedicurepraktijk Marielle Lammerding Pedicures Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Leidschendam-Voorburg.
Pedicurepraktijk Marielle Lammerding Ambachtspad 9 2251 CP Voorschoten T 071 879 51 00 E info@pedicures voorschoten.nl. Mariëlle Lammerding is al weer een tijdje bezig in haar eigen praktijk als medisch gediplomeerd pedicure en heeft een diabetes, reumatische en overige risico aantekening.
STEIJN'S' Pedicure. Steijn's.'
Wij nodigen u graag uit te komen genieten van één van de behandelingen in een heerlijke en inspirerende omgeving. In de oude dorpskern, onder de lindebomen, in een mooie monumentale boerderij, is in de opkamer een schitterende beauty lifestylesalon gecreeërd.
Medisch pedicure Voorschoten De Telefoongids.
Pedicurepraktijk Medisch Voetstap NL. 2 resultaten in Voorschoten en omgeving. Van Klaverweijdeweg 17, 2355AA, Hoogmade. Beoordeel dit bedrijf. 06-29021305 Toon nummer. Wilske Kujawski Medisch Pedicure. Plataanhout 80, 2719KK, Zoetermeer. Medisch Pedicure en Oncologisch Voetzorgverlener. gespecialiseerd in de ingegroeide nagel, diabetische-en reumatische voet. Beoordeel dit bedrijf 079-3413196 Toon nummer. Van Goghstraat 43, 2712SK, Zoetermeer. Pedicurepraktijk VoetZorgVuldig Zoetermeer: Oudere voet. Beoordeel dit bedrijf. 06-30115002 Toon nummer. Medisch Voet Centrum Ypenburg. Kiekendiefstraat 17, 2496RP, Den Haag. Beoordeel dit bedrijf. 06-34529010 Toon nummer. Medisch Pedicure praktijk Janneke van Vliet. Kroosvaren 12, 2631DR, Nootdorp. Beoordeel dit bedrijf. 06-48928629 Toon nummer. Solange Hand Nagel en Voetverzorging. Zwolsestraat 320, 2587WD, Den Haag. Ik ben Solange Ravenswaay, gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij de branchorganisatie Provoet.
Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt ProVoet.
Home Consumenten Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. ProVoet heeft voor consumenten een speciale website ontwikkeld: Pedicure in de buurt. Lid worden van ProVoet?
Provoet pedicure Voorschoten Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
U bent hier.: Provoet pedicure Voorschoten. Telefoonnummer van Provoet pedicure in Voorschoten nodig? Bel nu informatienummer 090, p/m. Of bel nu 1822 altijd bereikbaar. Wat zoek u? Provoet pedicure Voorschoten. Provoet pedicure in Voorschoten resultaten 1 20 getoond van 241.
Praktijk Frisolaan Voorschoten Leidschendam Wassenaar.
In 1996 is onze praktijk in Voorschoten gestart door Katja van der Klaauw en sinds 2000 is de praktijk op de J.W. Een tweede vestiging in Leidschendam is in 2006 geopend. Milde manuele therapie. Onze manuele therapie Utrechtse School bestaat uit rustige handgrepen aan gewrichten. Bewegingsbeperkingen worden hersteld, zonder dat wij kraak handelingen uitvoeren. Wij behandelen niet alleen problemen van de wervelkolom rug, bekken, nek, schouders, maar ook van alle andere gewrichten. Het doel van de behandeling is uiteraard het herstel van klachten, maar ook het hervatten van activiteiten op het werk, thuis of in de sport. Voor het behandelen van blessures, revalidatie en alle andere klachten van het bewegingsapparaat. Ook voor sport en trainingsadvies. Onze pedicures zijn medisch gespecialiseerd en kunnen alle specialistische technieken aan de voeten uitvoeren, ook bij chronische aandoeningen, bijvoorbeeld diabetes, reuma, spasticiteit, etc. Alle therapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF/NVMT. Onze pedicures zijn geregistreerd bij branche-organisatie ProVoet en het Kwaliteitsregister ProCERT. Manuele therapie en fysiotherapie kunnen worden vergoed wanneer uw aanvullende verzekering dit dekt. Medisch pedicure kan vergoed worden, wanneer uw zorgverzekering dit dekt.
Pedicure en ontspanningsmassage Voorschoten Leidschendam.
Onze pedicures Charlotte Koree en Jolanda van der Marel zijn gespecialiseerd tot medisch pedicure. Dit betekent dat zij normale pedicurebehandelingen geven, maar ook de voeten mogen behandelen van mensen met chronische aandoeningen, waarbij goede zorg voor de voeten erg belangrijk is. Chronische aandoeningen zijn bijvoorbeeld diabetes, reuma, spasticiteit, etc. Hierbij is vaak een aangepaste behandeling nodig en moet er zorgvuldig gewerkt worden. Ook het maken van een orthese hulpmiddel ter correctie van standsafwijkingen kan hierbij aan de orde komen. Specialistische behandelingen worden vaak gedaan op verwijzing van huisarts of podotherapeut. Registratie van de pedicures. Onze pedicures staan in het AGB-register en zijn geregistreerd bij branche-organisatie ProVoet en het Kwaliteitsregister ProCERT, waardoor de gespecialiseerde behandelingen deels vergoed worden door de basis of aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar. In onze vestiging Voorschoten kunt u ook terecht voor ontspanningsmassage normale ontspanningsmassage of hotstone massage.

Contacteer ons