Resultaten voor goedkope pedicure behandeling

 
goedkope pedicure behandeling
Pedicure praktijk Voet Meer in Borne.
wellness behandeling Signora Collina. Nagelreparatie LCN-Pedique per nagel vanaf. Voeten, meestal verstopt u ze in uw schoenen. Toch maakt u er de hele dag dankbaar gebruik van, want uw voeten brengen u overal. Uw voeten moeten dan ook goed verzorgd worden, Voet Meer geeft u graag enkele tips om u op weg te helpen. Was uw voeten dagelijks, het liefst zonder zeep. Knip uw teennagels recht en niet te kort. Knip geen hoekjes af om ingroeien te voorkomen. Koop goed passende schoenen met voldoende ruimte voor uw tenen. Koop uw schoenen het liefst in de middag omdat uw voeten in de loop van de dag een beetje opzwellen. De namiddag is het perfecte moment om schoenen te passen. Heeft u pijnlijke voeten of tenen? Loop dan niet door! Maak een afspraak bij de pedicure om verergering van de klachten te voorkomen.
Monique's' pedicure aan huis. Home.
Als ambulante Pedicure ben ik werkzaam in de regio Sittard en Geleen. Ik gebruik goede en moderne instrumenten waaronder een motor met nattechniek. Deze verzekeren u van een hygiënische en vrijwel pijnloze behandeling. U kunt bij mij terecht voor het knippen van teennagels, verwijderen van eelt en likdoorns, behandelen van ingroeiende teennagels, kloven en schimmelnagels/kalknagels.
Beauty Paradijs de schoonheidssalon van Spijkenisse.
Ook tijdens de behandeling wordt alles uitgelegd. Ontzettend vriendelijke mensen! 30 april 2018. Voor herhaling vatbaar. Het was héérlijkMattie, heeft me heerlijk verwend met een rug schouder massage en een top gezichtsbehandeling, als toetje een pedicure. Zeker weer voor herhaling vatbaar.
Pedicure Salon Ingeborg in ALMERE Aanbiedingen.
Iedere klant die een nieuwe klant aanbrengt krijgt 15% korting op een tweede behandeling. 1x 24.50 tweede keer 20.80. Combinatie is ook mogelijk, 15% korting op goedkoopste behandeling. Maak snel een afspraak! Pinnen is mogelijk. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Pieter de Hooghstraat, 36. Deze site is mogelijk gemaakt door Pedicure Website.
Hair Beautysalon Mino.
Hiervoor dient u gebruik te maken van een kartonnen vijl waarmee de nagels bij gewerkt kunnen worden. Tijd voor jezelf, even helemaal tot rust komen en lekker jezelf laten verwennen, het kan allemaal bij Hair Beautysalon Mino! U kunt genieten van diverse schoonheidsbehandelingen, pedicure behandeling, manicure en heerlijke massages en definitief ontharen.
Salon Lux Beauty.
Ouder en kind behandeling. Epileren met draad. Epileren met hars/pincet. Ontharen met Hars. Zoeken naar: Zoeken. Goedkoopste schoonheidsalon van Den Bosch. The time to relax is when you don't' have time for it. Alles van beauty wellness onder 1 dak.
Roman Beautysalon Hendriklaan 36A, Roermond.
Laat uw voeten lekker verzorgen met een pedicure behandeling van 50/60 min. Tijdens deze behandeling doen we de nagels knippen, nagelomgeving schoonmaken, eelt verwijderen, eventueel likdoorns en kloven verwijderen en de voeten inmasseren met voetcreme. Ook kunt u er nog voor kiezen om de nagels te laten lakken.
Pedicurepraktijk 4Feet in ALPHEN AAN DEN RIJN.
Van een standaard pedicure behandeling tot een cosmetische behandeling met een uitgebreide onderbeen en voetmassage. Ook is een deelbehandeling mogelijk. De praktijk ligt in de wijk Ridderveld en er is gratis parkeerruimte voor de deur. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen.
Pedicure behandeling voetproblemen VoetCare Rotterdam.
Een pedicurebehandeling bij Praktijk VoetCare zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals schimmelinfectie, wratten, likdoorns, kloven, eelt of nagelproblemen. Een pedicure behandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen.
Salonmarline.nl Dé schoonheidssalon van Harderwijk.
Extra aandacht voor de huid, een behandeling die past bij het seizoen. Samen bepalen we waar we aandacht aan moeten besteden, vervolgens gaan we aan de slag en na de behandeling zullen uw voeten weer heerlijk aanvoelen. Wij vertellen u graag meer over ons en onze salon.
Home.
Onze praktijk is ruim opgezet en voorzien van moderne apparatuur. Behandelingen worden in een gezellige en rustige omgeving gegeven onder hygiënische omstandigheden. Gewone Pedicure Behandeling zie prijslijst. Medische Pedicure Behandelingen zie prijslijst. Pedicure Behandeling voor diabetici. Pedicure Behandeling voor reumatische aandoeningen.

Contacteer ons