Zoeken naar provoet opleiding pedicure

 
provoet opleiding pedicure
Haal het branche erkende diploma Pedicure bij het NTI.
Na het afronden van de Pedicure opleiding kun jij je laten registeren bij de brancheorganisatie ProVoet. Je mag dan een ProVoet-logo voeren. Hierdoor weten jouw klanten dat jij een erkend pedicure bent! Werken als pedicure? Als pedicure verzorg je de voeten van je cliƫnten.
OPLEIDING: Pedicure Basis CT International Zwolle.
Pediroda is partner van Provoet. De opleiding pedicure wordt gegeven op 8 eigen particuliere scholen van Pediroda waaronder de locatie Zwolle CT international. Deze opleiding wordt afgesloten met een erkend branche diploma. Opleiding start op in januari en september. 8013 PM Zwolle.
Opleidingenoverzicht 2018 2019 Podopost.
Nieuw dit seizoen is dat u ook kunt zien of de aanbieder erkend is door ProVoet. Dat geldt met name voor de opleiding Medisch Pedicure of onderdelen daarvan. In het overzicht zijn geen congressen opgenomen zie daarvoor onder Agenda. Ook scholingsactiviteiten van minder dan 6 uur, zijn niet in het overzicht meegenomen.
Pedicure Opleiding voor het Branchediploma Cursus als thuisstudie NHA.
De Pedicure opleiding leidt je op voor het officieel erkende branchediploma. Een pedicure verzorgt de huid en de nagels van de voet, geeft adviezen voor goed schoeisel en behandelt klachten als likdoorns, eelt en ingegroeide teennagels. Er is veel vraag naar professionele pedicures. Erkend door ProVoet.
PEDICURE MEDISCH De mooiste school van Nederland.
ProVoet behartigt de belangen van ruim13.000 pedicures. Je kunt daar tijdens de opleiding al aspirant lid worden en de voordelen benutten die dat geeft: het vaktijdschrift Podopost krijg je dan thuis gestuurd en je ontvangt regelmatig nieuws en feiten uit de branche. Zo kun je je al goed voorbereiden op je toekomst als Pedicure.
Pedicure Opleiding Wellness Academie.
Als gespecialiseerd voetverzorger is een stevige theoretische basis fundamenteel. Je verdiept je tijdens deze opleiding pedicure in de opbouw en de werking van de voet met aandacht voor cellen en weefsels, het skelet, de spieren, voetstanden, de biomechanica van het staan en gaan, en de huid en nagels.
Cursus Branchediploma pedicure LOI.
Maximaal rendement, aantrekkelijke subsidie mogelijk. Uiterlijke verzorging en Wellness Over deze opleiding. Deze cursus, erkend door branchevereniging ProVoet, leidt op voor de TCI-examens, inclusief lesmateriaal en acht praktijkdagen. In het kort. In het kort. Deze cursus, erkend door branchevereniging ProVoet, leidt op voor de TCI-examens, inclusief lesmateriaal en acht praktijkdagen. 18 x 9375, Studieduur. 18 maanden Diploma. ProVoet Benodigde vooropleiding. Tijdelijk ontvang je bij inschrijving een BladCadeau t.w.v. 50, voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop, je zit dus nergens aan vast. Meer over deze actie. Wil jij als pedicure aan de slag?
Home.
Pediroda heeft in de loop der jaren een grote expertise opgebouwd als het gaat om competentiegericht voetenonderwijs. Een groot deel van de Nederlandse pedicures is opgeleid door Pediroda, en na deze opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Wilt u dit ook? Pediroda leidt op tot het officieel erkende branchediploma Pedicure en het officieel erkende branchediploma Medisch Pedicure. U studeert bij ons in uw eigen tempo waarbij u persoonlijk wordt begeleid. Wij bieden u kwalitatief hoogstaand onderwijs gegeven door zeer vakkundige en ervaren docentes. Pediroda is officieel erkend door de Brancheorganisatie PROVOET en door de Stichting BRAVO.

Contacteer ons