Meer resultaten voor pedicure tilburg provoet

 
pedicure tilburg provoet
home.
Dat betekent dat de behandelingen plaatsvinden volgens wettelijke en branche richtlijnen op het gebied van Arbo, milieu en hygiëne. Wanneer u kiest voor een Provoet pedicure, dan kiest u voor vakbekwaamheid. Pedicurepraktijk Tilburg voldoet aan opleiding-en exameneisen zoals die gesteld worden voor het lidmaatschap.
AnnexX Salon in RENKUM Provoet Pedicure.
ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.
Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt ProVoet.
Home Consumenten Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. ProVoet heeft voor consumenten een speciale website ontwikkeld: Pedicure in de buurt. Lid worden van ProVoet?
Pedicure aan huis Tilburg Pedicure Tilburg.
Welkom bij Pedicure Tilburg. Mijn naam is Monique van Doren, leuk dat u mijn website bezoekt. Sinds 2004 ben ik gediplomeerd pedicure en werk ik ambulant. Ideaal voor mensen die slecht ter been zijn, of voor mensen die liever in hun eigen omgeving behandeld willen worden. Ik ben aangesloten bij PROVOET, de brancheorganisatie voor pedicure's.
Nathalie medisch Pedicure Pedicure Tilburg.
Mijn pedicurepraktijk is gevestigd in Tilburg, aan de Postelsehoeflaan 31. Ik werk met de modernste apparatuur en mijn praktijk ligt op de begane grond. Aangesloten zijn bij de brancheorganisatie Provoet is voor mij zeer belangrijk. Provoet geeft veel informatie en gelegenheid tot nascholing, zodat ik altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen als gediplomeerd pedicure.
Pedicure Aan Huis Tilburg.
Pedicure aan huis Tilburg. Saskia van Riel. GEDIPLOMEERD EN GEREGISTREERD LID VAN PROVOET. laat je schoenen voor 2, verfrissen tijdens een behandeling. Pedicure aan huis Tilburg. You are here: Home Home. By Saskia van Riel. over pedicure aan huis tilburg.
Astrid Schoonheids en Pedicuresalon Reeshof TIlburg.
tel: 013-5702531 / 31 6 53433826. Schoonheids en pedicuresalon Astrid is aangesloten bij de branche organisaties. Anbos en ProVoet. Grotere kaart weergeven. Schoonheids en Pedicuresalon Astrid Reeshof Tilburg Schoonheidsbehandelingen Gezichtsbehandeling Pedicure Diabetische voet Reumatische voet Massage Hotstone massage Medisch pedicure.
Voet verzorging bij Noortje.
Een likdoorn bijvoorbeeld. Een zeer triviaal kwaaltje, waarvan de pijn ernstig wordt onderschat. Gelukkig wordt een bezoekje aan de pedicure steeds minder als een luxebehandeling gezien. Pijnklachten door voetproblemen verhelp je èn voorkom je door regelmatig de pedicure te bezoeken.
Home.
Maak een account. Pedicuresalon Voetnood in Tilburg, de oplossing voor al uw voetproblemen. Mijn naam is Hilke Hasselman-van Bragt en ik ben als professioneel voetverzorger aangesloten bij de branche organisatie PROVOET. Ik sta immers voor kwaliteit. Daarom ben ik buiten het basisdiploma voor pedicure ook in het bezit van aanvullende diploma's, zoals de specialisaties diabetische voet en cosmetische voetverzorging.
Welkom Laurette van der Sprong pedicure Tilburg.
5045 SP Tilburg Telefoon.: 013-5713888 mobiel: 06-28921479. Welkom op de website van mijn pedicurepraktijk. Ik ben gediplomeerd pedicure en lid van branchevereniging ProVoet. Op deze website vertel ik u wat u kunt verwachten van de voetbehandelingen die ik geef, wat mijn specialisaties zijn, tegen welke voorwaarden u in aanmerking kunt komen voor vergoedingen van zorgverzekeraars en geef ik u tips voor het onderhoud aan en verzorging van uw voeten.
medisch pedicure ingrid Homepage.
Sinds 2010 ben ik ook gediplomeerd Medisch Pedicure. Als medisch pedicure ben ik bevoegd om allerlei specialisaties uit te voeren, zoals behandelingen aan de diabetische, reumatische en oudere voeten. Ook kan ik screenings, nagelbeugeltechniek, nagelreparatie/regulatie en orthesiologie op professionele wijze uitvoeren.

Contacteer ons