Meer resultaten voor provoet pedicure almere

 
provoet pedicure almere
Pedicure Almere Profizon pedicuresalon.
Afspraak niet nagekomen zonder bericht en afmelden binnen 24 uur. Pedicure Carla is aangesloten bij ProVoet en KRP Kwaliteitsregister voor Pedicures geregistreerd. Kijk voor meer informatie over de pedicuresalon op Carla pedicure. Volg ons op Facebook Instagram. Profizon, zonnestudio Almere schoonheidssalon.
Welkom bij Medisch Pedicure Almere Buiten: CareFeet Almere-buiten.
Privacy Policy CareFeet. Welkom bij Medisch Pedicure Almere Buiten: CareFeet. CareFeet is aangesloten bij Provoet. Praktijk op de begane grond met gratis parkeren voor de deur. Welkom bij Medisch pedicure Almere-buiten CareFeet. Laat uw voeten eens heerlijk verwennen of noodzakelijk behandelen.
Pedicure Schoonheidsinstituut Almere Schoonheidsinstituut Almere.
1328LA Almere Tussen de Vaarten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. PEDICURE BEL 06 30973389 VOOR EEN AFSPRAAK. Alleen op dinsdag en donderdag van 8.00u. Staat u op goede voet met uw voeten? Ons laagste lichaamsdeel vergeten we nog wel eens. Terwijl onze voeten ons hele gewicht dragen bij elke stap die we zetten. Als u uw voeten gezond wilt houden of van uw klachten af wilt, maak dan een afspraak met onze KOC gediplomeerd pedicure Daniëlle van Dijk. Uw voeten verdienen wat extra zorg en aandacht. Naast onderstaande behandelingen is onze pedicure ook gespecialiseerd in nagelregulatie, nagelprothese, orthesiologie, diabetische voet en cosmetische voet behandelingen. Onze pedicure is aangesloten bij Provoet.
Medique Pedicure Praktijk voor voetverzorging.
Ik ben medisch pedicure. Kwaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel. Ik werk volgens de nieuwste technieken en inzichten, waardoor problemen aan voeten pijnloos en veilig kunnen worden behandeld. Medique Pedicure is gevestigd in de Seizoenenbuurt in Almere.
Medisch pedicure, massage en sportmassage in Almere stad.
Zoekt u een kundige pedicure in de wijk Noorderplassen-West in Almere Stad? Anne-Marie Prins is dé specialist op het gebied van voetzorg en sportmassage. Kom eens langs bij Pedicure en massagepraktijk Noorderplassen-West voor een behandeling. U merkt het verschil. Mijn praktijk is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie van pedicures in Nederland.
Pedicure Cream Beauticians Grote Markt 117 Almere Stad.
Wist je dat onze schoonheidsspecialisten bekend staan om het perfect lakken van nagels! Wij behandelen geen mykose kalk nagels of likdoornbehandelingen, dan verwijzen we je naar een medische provoet pedicure. Maar wij maken wel je voeten mooi en zacht. Heb je geen tijd om je nagels te laten drogen. Boek dan de gelpolish en kies je favoriete kleur van Gelamour of OPI. Bel voor een afspraak 036-7607770 of kom langs in onze schoonheidssalon., Cream Beauticians Grote Markt 117 Almere Stad. Pedicure en prijzen.
Pedicurepraktijk Suus bel voor een afspraak 06 48 50 31 62.
Mijn naam is Susanne Dijkstra-Slegt. Ik ben gediplomeerd pedicure en aangesloten bij de branchevereniging Provoet. Tevens ben ik in het bezit van de aantekening diabetische en risicovoet reumatisch, spastisch en ouderen voet Sinds zeven jaar heb ik een pedicurepraktijk aan huis.
Pedicurepraktijk Lunula Almere Homepage.
1335 LC Almere. T 06 22975380 M 06 22975380. Afspraak afzeggen; kan gebeuren, maar denkt u er wel aan dat u minimaal 24 uur van te voren uw afspraak dient af te bellen. Zoniet dan zal de gehele behandeling bij u in rekening worden gebracht.
Provoet pedicure Almere Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
In 2006 is het eerste deel van een nieuw stadscentrum opgeleverd. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Almere, die ook te vinden zijn in de rubriek provoet pedicure! De Alliantie Vestiging Regio Almere Almere. Hilti Nederland Bv Almere.
SvS Medisch pedicure Almere Muziekwijk ook ambulant.
Informatie voor diabetespatienten. SvS Medisch pedicure Almere Muziekwijk ook ambulant. Welkom bij SvS pedicure. Sandra van Smaalen. Gediplomeerd Medisch Pedicure aangesloten bij Provoet. Ambulant en eigen praktijkruimte op de beganegrond. OOK VOOR REUMATISCHE VOET, DIABETISCHE VOET EN OVERIGE RISICO VOET.
Pedicurepraktijk De Archipel in LELYSTAD Provoet Pedicure.
ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.

Contacteer ons