Op zoek naar provoet pedicure nijmegen?

 
provoet pedicure nijmegen
your feet Homepage.
Ik ben oncologie verpleegkundige en gediplomeerd pedicure, sinds 2006 heb ik in nijmegen een praktijk voor voetverzorging. Als gediplomeerd pedicure verzorg ik uw voeten en behandel ik alle voorkomende voetproblemen, zoals ingroeiende nagels of andere nagelaandoeningen, likdoorns, overtollig eelt en kloven. Ik werk hierbij met een pedicuremotor met spraytechniek. Met deze techniek wordt de huid gekoeld met een speciale vloeistof, waardoor het fraisen van de huid pijnloos is. Ik ben aangesloten bij de branchevereniging Provoet en werk volgens de code van de voetverzorger.
Natural Feet in ZWAAG Home.
En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een voetmassage. Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure? ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen.
Provoet pedicure Nijmegen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
U bent hier.: Provoet pedicure Nijmegen. Telefoonnummer van Provoet pedicure in Nijmegen nodig? Bel nu informatienummer 090, p/m. Of bel nu 1822 altijd bereikbaar. Wat zoek u? Provoet pedicure Nijmegen. Provoet pedicure in Nijmegen resultaten 1 20 getoond van 144.
provoet pedicure in Nijmegen 9 adressen voor provoet pedicure in Nijmegen.
Probeer een andere zoekopdracht. Zoekresultaten voor provoet pedicure in Nijmegen. 9 bedrijven gevonden voor provoet pedicure in Nijmegen. resultaat 1 9 voor provoet pedicure, Nijmegen. Praktijk Pede Cura, The V.I.P. Feet Lounge Klik hier om uw advertenties toe te voegen.
Hermien Klein Willink pedicure te Nijmegen.
Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure? ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!
Pedicure Centrum Malden Uw specialist in voetverzorging.
Zorg voor voeten. Pedicure Centrum Malden zet zich als eenmansbedrijf in voor gezonde en verzorgde voeten in Malden, Nijmegen en omstreken. Veelvoorkomende voetproblemen zijn vaak effectief en vrijwel pijnloos te verhelpen. Bent u geïnteresseerd in een bepaalde behandeling of heeft u vragen?
Pedicure Gezondheidscentrum Surya.
Margot is aangesloten bij de branchevereniging Provoet en werkt volgens de code van de voetverzorger. In deze code staan wettelijke eisen en branchenormen met betrekking tot hygiëne, arbo en milieu. telefoon: 024 360 03 96. Wanneer u zich realiseert hoeveel kilometers u in uw leven door uw voeten wordt gedragen, begrijpt u ook dat uw voeten wel wat extra aandacht verdienen. Als gediplomeerd pedicure verzorg ik uw voeten en behandel ik alle voorkomende voetproblemen.
Pedicurepraktijk Lucine Nelis.
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 aspirant leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo. Pedicurepraktijk Lucine Nelis biedt u kwaliteit, vakkennis en service. Er wordt uitsluitend gewerkt volgens de code van de voetverzorging. Dit zijn richtlijnen voor wat betreft hygiene en milieu. Naast de reguliere voetverzorging hebben wij ons gespecialiseerd in de diabetische en reumatische voetverzorging. In samenwerking met het UMC Sint Radboud in Nijmegen vindt in onze praktijk diagnose en nabehandeling van voetschimmel en schimmelnagels plaats.
AgaCare Pedicurepraktijk Nijmegen.
Mijn naam is Agnes en ik ben gediplomeerd pedicure met een moderne praktijkruimte in Nijmegen Oost. AgaCare is ontstaan vanuit passie en zorgzaamheid en biedt u professionele zorg voor uw voeten. Ik ben aangesloten bij Provoet: de nationale brancheorganisatie voor pedicures.
Priscilla's' Salon Home.
Ik ben een Provoet erkend pedicure met diverse specialisaties op gebied pedicure. Tevens OPI nagelstyliste, maar geef daarnaast ook diverse andere behandelingen omtrent uiterlijke verzorging. Sinds 2018 ben ik ook Reflexologie therapeute voor het verhelpen/ verlichten van. zowel fysieke als geestelijke klachten. Sinds juli 2018 Ben ik de samenwerking aangegaan met Refresh Salon Een ervaren specialist op het gebied van wimper-extensions, by Jacky M Amsterdam, Spraytan, Waxing by Sienna en sportmassage. U kunt dus bij mij terecht voor zowel losse behandelingen als arrangementen. Bij al mijn behandelingen staan de wensen van mijn cliënten en kwaliteit voorop. Mijn prijzen zijn daarom binnen elk budget, want ik vind dat een goede behandeling niet altijd duur hoeft te zijn. 6538 ZP Nijmegen.
Home Page.
Ambulant Pedicure Edith Stubbe. Laat uw voeten behandelen in uw eigen stoel! Welkom bij Ambulant Pedicure Edith Stubbe. Ik ben een gediplomeerde pedicure en medisch pedicure in opleiding, aangesloten bij ProVoet. ProVoet is de brancheorganisatie van pedicures in Nederland. Heeft oplossingen voor alle soorten voetproblemen.:

Contacteer ons