Op zoek naar pedicure harderwijk provoet?

 
pedicure harderwijk provoet
Medisch pedicure Schonagen.
Schonagen orthopedische schoentechniek werkt samen met pedicures die geregistreerd zijn in het KRP het kwaliteitregister voor pedicures. Zij behandelen voetklachten volgens de richtlijnen van de brancheorganisatie Provoet. Mensen met diabetes, reuma en overige risicovoeten krijgen hierdoor een deel van de behandeling vergoed door de verzekering. Ook ouderen en mensen die een beroep hebben waarin ze veel staan of lopen hebben baat bij een goede voetverzorging. Een behandeling door de pedicure is een weldaad voor het lichaam.
CinCare schoonheid huidverbetering provoet pedicure.
CinCare is gediplomeerd schoonheidsspecialist en ProVoet pedicure voor Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en omgeving. Je kunt in onze praktijk terecht voor schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en professionele voetverzorging. bestel de CinCare kadobon. leuk om te geven., heerlijk om te krijgen. waarmee wij werken.
Pedicure-Ermelo: Salon Alouette Schoonheidsverzorging, Pedicure in Ermelo, Putten, Harderwijk: Salon Alouette.
Provoet is de brancheorganisatie voor pedicures in Nederland en bij Procert is de kwaliteitsregistratie van pedicures. Wanneer naar de pedicure? Een pedicure behandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, patiƫnten met diabetes, reuma en sporters.
Feetplaza ambulante diabetes pedicure in Harderwijk.
Welkom bij FeetPlaza uw pedicure in Harderwijk en omgeving. De voeten worden nogal eens vergeten, terwijl er veel mensen voetklachten hebben. Andere mensen schamen zich voor hun voeten. De trouwe bezoekers van de pedicure weten dat deze problemen tot het verleden kunnen behoren. Dus heeft u last van uw voeten of wilt u uw voeten lekker laten verwennen. Maak dan een afspraak bij FeetPlaza. FeetPlaza is aangesloten bij Provoet en het KRP Kwaliteits Register Pedicure dit is van belang voor vergoedingen van de diabetische voet.
Pedicure Ermelo Voetsalon Martine.
Voetsalon Martine heeft als werkgebied Harderwijk, Ermelo en Putten. Als ambulante pedicure kom ik bij u aan huis. Handig als u door ziekte of een andere reden niet meer de deur uit kunt. Maar ook lekker als u de hele dag gewerkt heeft. En heeft u kleine kinderen? Dan hoeft u geen oppas te regelen! Wat biedt Voetsalon Martine? Behandelingen op flexibele tijden. Ook in de avonduren. Behandeling bij u aan huis. Behandeling uitgevoerd volgens de richtlijnen van ProVoet en Procert.
Pedicuresalon Marja de Groot in HARDERWIJK.
Als pedicure ben ik aangesloten bij Provoet. LIEFDE VOOR UW VOETEN. Veel te vaak vergeten we onze voeten, terwijl ze onze aandacht en verzorging zo hard nodig hebben. De hele dag dragen ze ons en dit is de reden waarom het zo belangrijk is, dat ze in goede conditie blijven. Met aandacht en zorg voor uw voeten, worden problemen op tijd gesignaleerd en kunnen ze goed worden behandeld. Mochten er al problemen met uw voeten zijn, denk hierbij aan kloven, likdoorns, ingroeiende nagels of mycosenagels dan bent u bij mij ook aan het juiste adres. Na het inspecteren van uw voeten, maak ik een passend behandelplan. U krijgt bij de behandeling een lekker kopje koffie of thee. En er is alle tijd voor een rustig gesprekje. Komt u gerust een langs voor een kennismaking. Of maak een afspraak, dan merkt u dat ik liefde heb voor uw voeten! Met vriendelijke groet., Marja de Groot. de Groot-Grift 3843 GX. 3842 CN HARDERWIJK.
Pedicuresalon Margaretha Harderwijk Provoet Pedicure.
Pedicuresalon Margaretha Harderwijk Couperuslaan 159 Harderwijk 06 300 48 159 info@salonmargaretha.nl. deel deze pagina via. Pedicuresalon Margaretha is aangesloten bij ProVoet. Brancheorganisatie voor de Pedicure. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 aspirant leden.
pedicure provoet in Harderwijk 8 adressen voor pedicure provoet in Harderwijk.
Probeer een andere zoekopdracht. Zoekresultaten voor pedicure provoet in Harderwijk. 8 bedrijven gevonden voor pedicure provoet in Harderwijk. resultaat 1 8 voor pedicure provoet, Harderwijk. Pedicuresalon Margaretha aangesloten bij de branche organisatie Provoet. Toon mobielnummer 06 30 04 81 59.
Provoet pedicure Harderwijk Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Provoet pedicure Harderwijk. Provoet pedicure in Harderwijk resultaten 1 20 getoond van 55. U zocht: Provoet Pedicure in Harderwijk. Hulp nodig met het vinden van Provoet Pedicure in Harderwijk? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. 090, cpm altijd bereikbaar.
Pedicure Harderwijk De Telefoongids.
Top Voet Harderwijk. Klarinetdreef 58, 3845CP, Harderwijk. Top Voet Harderwijk is een gediplomeerd pedicure die staat voor professionaliteit, persoonlijke aandacht, hygiƫne en kwaliteit. Aangesloten bij ProVoet! 06-39675877 Toon nummer Website Plan route. 9.6 / 10 / 5. Gemiddelde uit 5 beoordelingen.
Welkom bij Pedicuresalon Patricia Harderwijk.
ben sinds 2012 werkzaam als gediplomeerd pedicure in mijn salon aan. de Tromplaan 6 te Harderwijk. U kunt in mijn salon terecht voor diverse. voetproblemen, zoals lange nagels, schimmelnagels, ingroeiende nagels., eelt, kloven en likdoorns. Verder kunt u ook terecht voor een.

Contacteer ons