Resultaten voor pedicure maastricht provoet

 
pedicure maastricht provoet
Pedicurepraktijk Lucine Nelis.
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 aspirant leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne.
Pedicurepraktijk de Hogenhof in HEDEL.
Ik ben als gediplomeerd pedicure aangesloten bij de brancheorganisatie Pro-Voet lidmaatschaatschapnr: 309386 en ingeschreven bij de KvK onder nr. Verder houd ik mijn vakkennis op peil door scholing, vakliteratuur en het bijwonen van lezingen, volgen van workshops op gebieden die te maken hebben met voetzorg.
Pedicure en voetverzorging Maastricht Pedicure.nl.
Een overzicht van ambulante pedicures en voetverzorgers in regio Maastricht, Limburg. Kies een gewenste pedicure of voetverzorger uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon.
Pedicure Bunde De Telefoongids.
Beoordeel dit bedrijf. Marleen Bunde Provoet Pedicure Praktijk. t Kempke 46, 6241CX, Bunde. 043-3644517 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Pedicuresalon Jacqueline Lousberg-Dohmen. Papenweg 100, 6241BW, Bunde. 043-3652899 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Vermeulen Voetverzorging Petra. Berkenlaan 19, 6241AZ, Bunde. 043-3650385 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Pedicure Vakboeken DE VRIES. Dennenberg 12, 6241NN, Bunde. 043-3649000 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. 18 resultaten binnen een straal van Bunde. Blomberg-Habets L M H J Pedicure. Glacisweg 16, 6212BP, Maastricht.
Les Pieds Voetverzorging Marijke Homepage.
Vanaf november 2012 Medisch pedicure. Omdat Les Pieds Voetverzorging Marijke bij de vakorganisatie ProVoet is aangesloten en ook is te vinden in het kwaliteitsregister, heeft u als cliënt de garantie dat u met een professioneel bedrijf te maken heeft. soak off lak gel voor handen/voeten aanbieding november december.
Opleiding Sportpedicure Medisch Pedicure Sport MSP Opleidingen.
Gezien het belang van een geaccrediteerde opleiding is contact gezocht met de Nederlandse Vereniging van Sportgeneeskunde VSG, die via een aparte stichting Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg, SCAS de mogelijkheid biedt om de Sportpedicure te certificeren. Na overleg met ProVoet en de SCAS is deze accreditatieprocedure in gang gezet. Met het diploma Sportpedicure dat je als cursist behaalt als je deze opleiding tot sportpedicure met goed gevolg afsluit, kan je je laten registreren bij het SCAS. In jouw praktijk kan je je dan profileren als SCAS-geregistreerde sportpedicure en in de toekomst zichtbaar worden op de website www.sportzorg.nl. Deze website wordt maandelijks duizenden keren bezocht door sporters, die op zoek zijn naar behandeling en/of advies. De opleiding Sportpedicure is op niveau 4 en sluit aan bij het competentieprofiel Medisch Pedicure en het competentieprofiel Sportpedicure.
Medisch Pedicuresalon t Veutsje.
Kortom, de pedicures die gemotiveerd en serieus met het vak bezig zijn, sluiten zich aan bij ProVoet. Ons Motto: Uw voeten onze zorg. Als Medisch Pedicure wil ik iedereen van goede zorg voorzien. Primair richt ik me op de omgeving Maastricht / Lanaken, maar natuurlijk bent u ook welkom als u van verder komt.
Medisch pedicure praktijk Mel's' Place in LANDGRAAF.
Wij bieden u een breed aanbod aan behandelingen en producten, alles om u eens lekker te laten verwennen en stralen. Omdat wij beide in het bezit zijn van ons diploma Medisch Pedicure kunt u ook bij ons terecht wanneer u diabeet of reumapatiënt bent.
Provoet pedicure Maastricht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Provoet pedicure Maastricht. Provoet pedicure in Maastricht resultaten 1 20 getoond van 75. U zocht: Provoet Pedicure in Maastricht. Hulp nodig met het vinden van Provoet Pedicure in Maastricht? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. 090, cpm altijd bereikbaar.
Tarieven pedicure en schoonheidsbehandelingen Uw Provoet pedicure in Maastricht, ook voor diabetici. Uw Provoet pedicure in Maastricht, ook voor diabetici.
6225 JS Maastricht Amby. Tarieven bedragen in euro's, incl. Lakken nagels basiscoat, kleurlak, topcoat. Harsen bovenlip en kin. Harsen onderbenen en bovenbenen. Epileren van de wenkbrauwen. Verven van de wimpers. Verven van de wenkbrauwen. Oppervlaktereiniging, epileren, harsen bovenlip, dieptereiniging afgestemd op huidtype, verwijderen comedones en/of milia, massage, masker ca 15, uur.
Pedicure I Piedi Pedicure Maastricht.
Denk aan nagelbeugel-technieken, nagelreparaties en ortheses en drukvrij leggen. Kalk en schimmelnagels? Aangesloten bij zio-ketenzorg Maastricht, waardoor u als diabetes eventueel in aanmerking komt voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar. Gediplomeerd en gecertificeerd Medisch Pedicure. Oftewel uw voeten in goede handen!

Contacteer ons