Resultaten voor provoet pedicure breda

 
provoet pedicure breda
Provoet pedicure Breda Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Provoet pedicure Breda. Provoet pedicure in Breda resultaten 1 20 getoond van 136. U zocht: Provoet Pedicure in Breda. Hulp nodig met het vinden van Provoet Pedicure in Breda? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. 090, cpm altijd bereikbaar.
Provoet pedicure verzorgt door Massage Plus Breda.
U bent van harte welkom voor Voetverzorging aan Haagweg 361-A, Princenhage in Breda. Bent u slecht te been dan kunt u ook een afspraak maken bij u aan huis. Bij sportschool Club pellikaan verzorgt een Provoet pedicure deze behandelingen voor U in de weekenden.
Home De website van lesalonsport-pedicure!
Buiten de basispedicure behandelingen, helpt Le Salon Pedicure en Sportpedicure u graag verder met zowel de keuze van de sportschoenen, zorg van blessures, teennagelreparatie, gellak, massage en medical taping ter preventie, bij blessures en tevens bij o.a. Le Salon Pedicure en Sportpedicure is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures en bij KRSP, kwaliteitsregister sportpedicures.
Pedicure Etten-Leur Schoonheids en Pedicure Studio Dioone.
Wij zijn aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicuresalons. Hierdoor hebben wij de bevoegdheid om diverse behandelingen uit te voeren. De meeste behandelingen zijn ziekenfonds erkend en worden dus vergoed door uw zorgverzekeraar! U kunt voor de zekerheid nog even contact met uw verzekeraar op te nemen om dit na te vragen. Naast een erkende medisch pedicure, kunt u bij ons ook terecht voor definitief ontharen en acné behandelingen. Ook bieden wij een diversiteit van gezichtsbehandelingen en visagie aan. Kortom; bij salon Dioone kunt u terecht voor al uw schoonheidsbehandelingen. Maak een afspraak Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en dat maakt ons ook zeer bereikbaar voor klanten uit bijvoorbeeld Breda en Rucphen.
Pedicure Brancheopleiding Capabel.nl.
De opleiding is van hoge kwaliteit, efficiënter ingericht én verlaagd in prijs! Je leert alles over de vereisten in de branche en de benodigde kennis van het vak pedicure en het menselijke lichaam. Na afloop van de opleiding ontvang je een door ProVoet en stichting BRAVO erkend Pedicure Branche-Diploma.
Pedicurepraktijk pedicure in breda.
Alle leden van ProVoet worden verplicht gesteld om door de branche een erkend vakdiploma te halen., hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundig pedicure worden behandeld. ProVoet lidnummer: 315699. KvK nummer: 67585329. Volg mij ook op facebook. Met Facebook verbinden. Pedicurepraktijk FeetNail Tastic. 4826 KN Breda.
Pedicure Praktijk Ma-Nou Welkom.
Contact Neem contact op. Leave This Field Empty. Addres: Rietveen 2 4823 HK Breda. Telefoon: 076 54 26 453. Mobiel: 06 18 11 73 22. 815-1700: en 1800-2200: uur. Copyright 2014 Pedicure Praktijk Man-Nou. Alle rechten voortbehouden. Kvk: 20120381 ProVoet: 012428 BTW: NL1395.51.839.B01.
Op Goede Voeten OpGoedeVoeten.
Anita van de Klundert is gediplomeerd.: Medisch Pedicure Provoet. Oncologisch Voetverzorger NMMV. Registerpodoloog stichting Loop. Dankzij jarenlange ervaring in deze voetverzorgende beroepen kunt u in deze praktijk terecht voor.: klachten van knieën, heupen en rug houdingsproblemen als gevolg van een verkeerde voetstand.
Welkom op de website van MedEllens PEDICURE!
medisch pedicure praktijk heusdenhout medisch pedicure praktijk heusdenhout breda diabetische voet diabetisch mellitus reumatische aandoeningen nagelbeugeltechniek Wellness Behandeling Medisch Pedicur
Tijdens het frezen wordt een vloeistof op de nagel gespoten die een verkoelende en desinfecterende werking geeft. De brancheorganisatie Provoet erkent een onderscheid tussen de pedicure basis diploma, de gespecialiseerde pedicure basis diploma met aantekening diabetische en/of reumatische voet en de medisch pedicure.
Pedicure groothandel Degros Vandaag besteld Morgen geleverd.
Koop uw Pedicure benodigdheden in onze Pedicure groothandel eenvoudig en snel. Professionele producten voor een scherpe prijs en razendsnel geleverd. Ons assortiment bestaat onder andere uit disposables, Frezen, Voetverzorgingscremes, scalpel mesjes, instrumenten etc. Onze Nitril handschoenen zijn van de beste kwaliteit.

Contacteer ons