Op zoek naar provoet pedicure den haag?

 
provoet pedicure den haag
S.S.M. S.S.M. S.S.M. S.S.M. S.S.M. S.S.M. S.S.M. S.S.M. S.S.M. Ravenswaay Ravenswaay Ravenswaay Ravenswaay Ravenswaay Ravenswaay Ravenswaay Ravenswaay Ravenswaay in in in in in in in in in S-GRAVENHAG
Contact. Parkeren. Mijn adres is.: Zwolsestraat 320. 2587 WD Den Haag Scheveningen. Parkeren kan in de parkeergarage Parking Scheveningen Bad Zwolsestraat 426 of in de Groningsestraat. Let op hier mag je maar 30 minuten parkeren! Nummer 320 is gelegen boven de garage en is te bereiken via de trappen o.a. gelegen naast de ingang van de parkeergarage. Waar kan ik parkeren in de buurt? P1 Scheveningen Bad Zwolsestraat 426 2587 Den Haag. P2 Nieuwe Parklaan Nieuwe Parklaan 248 2587 Den Haag. P3 Kurhaus Gevers Deynootplein 189 2586 Den Haag. Als u via de Van Alkemadelaan naar Scheveningen rijdt, is de P1 Parking Scheveningen Bad aan de Zwolsestraat de snelste optie met de meeste plaatsen ruim 2000 en tevens de meest voordelige garage.
Home.
Wie ben ik.: Mijn naam is Natascha, 47 jaar, ik woon in Den Haag Loosduinen en ik ben ambulant pedicure. Ik ben lid van de branche organisatie Provoet en werk volgens de HAM-code, hetgeen inhoudt dat ik me vanzelfsprekend aan alle voorgeschreven hygiëne regels houd qua werkwijze en ontsmetting van instrumenten.
Opleiding Pedicure Instituut Dangremond Sinds 1938.
Waarom Instituut Dangremond? Instituut Dangremond leidt op voor het erkende branchediploma schoonheidsspecialist niveau 3, pedicure branchediploma niveau 3 en het medisch pedicure diploma op niveau 4. Dat betekent dat wij laten examineren door een branche erkend examenorgaan. Met dit diploma kunt u zich aansluiten bij de brancheorganisatie ANBOS en ProVoet. Instituut Dangremond is C.R.K.B.O. geregistreerd, hierdoor is het lesgeld van onze opleidingen vrijgesteld van B.T.W. We werken met de beste docenten uit het werkveld. Aan de hand van de nieuwste technieken en producten ga je aan de slag. En door het hoge niveau is de kans groot dat je meer uit je opleiding haalt, zodat je er in je werk meer profijt van hebt! Niet voor niets staan we aangeschreven als hét adres voor schoonheidsbehandelingen in de regio Den Haag en omstreken!
M. Rietkerken in S-GRAVENHAGE Home.
Ik ben Monique Rietkerken en ik ben in 1996 gediplomeerd als pedicure.Na mijn diplomering heb ik meerdere cursussen gevolgd waaronder de code" voor de voetverzorging" uiteindelijk samenkomend in de opleiding medisch pedicure waarvan ik het diploma in januari 2008 haalde.
Pedicure Scheveningen in Den Haag Provoet Pedicure.
Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen. Meld dit dan minimaal 24 uur voor de afspraak, zodat de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht hoeft te worden. Wij zijn vandaag open van 0930: tot 1700: uur. Pedicure Scheveningen Gentstestraat 24. 2587HT Den Haag.
Pedicure van Dalen pedicure Den Haag.
2564 JD Den Haag. Welkom op de website van mijn pedicure en reflexzone therapiepraktijk. Ik ben Karin van Dalen, gediplomeerd pedicure en lid van branchevereniging ProVoet. Ik ben als reflexzonetherapeut aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten VNRT en aangesloten bij de koepelorganisatie RBNG.
123voetJes Pedicure in NOOTDORP.
Welkom bij 123voetJes, pedicure in Nootdorp lid van Provoet. 123voetJes, uw Provoet pedicure voor Nootdorp, Den Haag Ypenburg, Leidschenveen, Roeleveen en Brasserhout. U bent niet de enige. Meer dan de helft van de Nederlanders krijgt volgens Provoet een keer te maken met een aandoening aan de voet.
Pedicure Benoordenhout.
Mijn praktijk is gevestigd op de begane grond in de Weissenbruchstraat 115A te Den Haag. Ik ben als zelfstandig Pedicure gevestigd in Beauty by Julia, alwaar ik per 16 oktober 2017 een samenwerking ben aangegaan. Lid van Provoet Brancheorganisatie voor de Pedicure lidnummer 315722.
Home.
Stil Happy Feet staat in het kwaliteitsregister voor pedicures KRP geregistreerd als medisch pedicure. En voldoet daarmee aan de onderstaande kwaliteitsnormen.: 1.het naleven van de door de branche vastgestelde normen betreffende hygiëne, arbo en milieu.; 2.het naleven van de door de branche ontwikkelde evidence bases richtlijnen ten aanzien van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen.; 3.het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij en nascholingen. STIL HAPPY FEET. 2553 PD Den Haag. KVK DEN HAAG.
Pedicure Perigault Leidschenveen e.o.
Op een pedicure of schoonheids behandeling naar keuze. Maak direct een afspraak en vermeld dat je gebruik wilt maken van deze actie. Maandag van 1600u: tot 2200.: Dinsdag van 1900u: tot 2200.: Donderdag van 1900u: tot 2200.: Vrijdag van 1900u: tot 2200.: 2492 NX Den Haag.
Pedicure en voetverzorging Den Haag / s Gravenhage Pedicure.nl.
Een overzicht van 139 pedicures of voetverzorger. Een overzicht van 139 pedicures of voetverzorgers in Den Haag, Zuid-Holland. Pedicure in s-Gravenhage. Kies een gewenste pedicure of voetverzorger aan huis uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon.

Contacteer ons