Meer resultaten voor provoet pedicure sittard

 
provoet pedicure sittard
Vind pedicure op Marktplaats.nl.
Eva nails is een salon voor een complete nagelverzorging aan de kennemerstraaatweg 452 te heiloo t: 06 50 80 9000 mogelijkheiden: gellak/shellac arcyl/solar of gelnagels spa pedicure/ quick pedicure en manicure nagellak of nailart eva nails werkt met topmerken als: cnd, young nails, o.p.i of sparitual.
Provoet pedicure Sittard Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Provoet pedicure Sittard. Provoet pedicure in Sittard resultaten 1 20 getoond van 150. Monique's' Pedicure aan huis. U zocht: Provoet Pedicure in Sittard. Hulp nodig met het vinden van Provoet Pedicure in Sittard? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
pedicure provoet in Sittard 5 adressen voor pedicure provoet in Sittard.
Probeer een andere zoekopdracht. Zoekresultaten voor pedicure provoet in Sittard. 5 bedrijven gevonden voor pedicure provoet in Sittard. resultaat 1 5 voor pedicure provoet, Sittard. Pedicuresalon Manu Klik hier om uw advertenties toe te voegen. Toon telefoonnummer 046 451 97 46.
Home Page.
Uw medisch pedicure in Sittard en omstreken. Een professionele praktijk voor al uw voetproblemen. Tevens het adres voor diabetische en reumatische voetverzorging. Dé praktijk voor het laseren van uw schimmelnagels. Erkend door zorgverzekeraars. Intensieve samenwerking met praktijkondersteuners van diverse huisartsenpraktijken en podotherapeuten.
Pedicure Praktijk Monique Pörteners Sittard.
Heeft u diabetes, dan kunt u zelf het volgende doencontroleer: dagelijks uw voeten op eventuele wondjes of huidbeschadigingenga regelmatig fietsen of wandelen en doe dagelijks voetoefeningenlaat uw voeten behandelen door een professionele pedicure aangesloten bij ProVoet met de aantekening Diabetische Voet.
pedicure sittard Elegance Beauty salon.
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van pedicure ben ik recent begonnen met de opleiding voor pedicure bij pedirode in Nuth. Dit is een kwaliteits opleider die erkend is door Provoet. Graag tot ziens bij mijn schoonheidssalon nabij Sittard.
Home.
Tevenss zijn wij lid van het VOUV; de vereniging van particuliere kwaliteitsscholen in uiterlijke verzorging en voetenbranche. Pediroda is verkozen tot beste pedicure opleider van Nederland. Pediroda voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van Provoet. verkozen tot beste pedicure opleider van Nederland.
Voetverzorgingspraktijk Marleen in EMST.
van Rhijnstraat 77 te Emst! Hartelijk welkom op de website van Voetverzorgingspraktijk Marleen te Emst. Sinds 2008 ben ik gediplomeerd Provoet medisch pedicure. Ik ben bevoegd en gespecialiseerd om naast de behandeling van diabetische cliënten ook cliënten met reuma te behandelen.
Medisch pedicure Stichting opleidingsinstituut Kosmos Eindhoven, Maastricht, Tiel.
Vooropleiding en kosten. Voor het volgen van de opleiding Medisch Pedicure dient men in bezit te zijn van het basisdiploma Pedicure. Vraag de informatiebrochure aan voor meer informatie over de opleiding en het kostenplaatje. Klik bovenaan deze tekst op een volgende tab voor meer informatie: Introductie, Programma, Vooropleiding Kosten, Locaties en Data, Veel gestelde vragen, Vervolg cursussen. Locaties en Data. Locaties en Startdata. Stichting Opleidingsinstituut Kosmos. 6130 AG Sittard. Hoofdvestiging Eindhoven correspondentie via postadres. St.Opleidingsinstituut Kosmos, Schootsestraat 14 5616 RD Eindhoven. St.Opleidingsinstituut Kosmos correspondentie via postadres. Sint Annalaan 60, 6217 KC Maastricht. Dependance Tiel correspondentieadres via postadres. Opleidingsinstituut Kosmos, Provinciale weg 3, 4013 CL Kapel Avezaath. De school is gehuisvest in gebouw Megapoint. Gelieve bij correspondentie bij voorkeur gebruik te maken van de e-mail mogelijkheid. Vanwege het lesprogramma zijn we niet altijd telefonisch bereikbaar. Klik bovenaan deze tekst op een volgende tab voor meer informatie: Introductie, Programma, Vooropleiding Kosten, Locaties en Data, Veel gestelde vragen, Vervolg cursussen. Provoet erkende beroepsopleiding.
medisch pedicure Smeets Loopcomfort.
De behandelingen van een medisch pedicure zijn zeer divers. U kunt hierbij denken aan het behandelen van schimmelnagels en nagelomgeving, ingegroeide teennagels, kloven, verwijderen van likdoorns en eelt. En natuurlijk advies over voetverzorging. Tip: Op onze locatie in Sittard kunt u nu ook terecht voor een Foxlaser behandeling tegen hardnekkige schimmelnagels.
Pedicure Viktoria Lommen in GELEEN.
Ik ben gediplomeerd medisch pedicure, aangesloten bij Provoet, met een AGB/AGBZ zorgverleners nummer, ook voor de praktijk, zodat, als u daarvoor in aanmerking komt, u zonder enig probleem een vergoeding krijgt van uw zorgverzekering. Uiteraard met Diabetes en Reuma aantekening en vermeldt in het Kwaliteitsregister Pedicure Procert.

Contacteer ons