Resultaten voor provoet pedicure zevenaar

 
provoet pedicure zevenaar
Pedicure Zevenaar De Telefoongids.
Beoordeel dit bedrijf 0316-266637 Toon nummer. 4 resultaten binnen een straal van Zevenaar. Kerkewijk 69, 3901EC, Veenendaal. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ongeveer 14.000 leden. ProVoet bevordert de kwaliteit van de voetverzorging e Lees meer. Beoordeel dit bedrijf https//www.detelefoongids.nl/provoet/21413315/5-1/sn21413315: 0318-551369 Toon nummer. Van Top tot Teen Schoonheidssalon Pedicure.
Pedicure en voetverzorging Zevenaar Pedicure.nl.
Een overzicht van 20 pedicures of voetverzorgers in Zevenaar, Gelderland. Kies een gewenste pedicure of voetverzorger uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon.
J.M.A. Stevens Terbonssen in ZEVENAAR.
Ik ben aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. Bij deze organisatie zijn ruim 13.000 pedicures aangesloten.Provoet bevordert de kwaliteit van het beroep en beroepsuitoefening, zodat een goede en verantwoorde zorgverlening kan worden geleverd. Als Medisch Pedicure sta ik ingeschreven in het KwaliteitsRegister voor de Pedicure KRP nr. 6953.Alle gespecialiseerde pedicures voor behandeling van diabetes en/of reumapatienten en medisch pedicures, kunnen zich hier laten registreren. De beroepsvereniging NMMV is een groep van vakmensen gericht op de medische voetzorg, die allen een door de overheid erkend mbo-4 medisch pedicure diploma behaald hebben, met als extra specialisatie OVV Oncologisch Voetzorg Verlener. De praktijk is rolstoeltoegankelijk. Nu eindelijk effectieve behandeling tegen schimmelnagels kalknagels! Gezonde nagels met behulp van de FOX Laser! 6901 HL ZEVENAAR.
pedicure provoet in Zevenaar 7 adressen voor pedicure provoet in Zevenaar.
Probeer een andere zoekopdracht. Zoekresultaten voor pedicure provoet in Zevenaar. 7 bedrijven gevonden voor pedicure provoet in Zevenaar. resultaat 1 7 voor pedicure provoet, Zevenaar. Voetverzorgingssalon Zevenaar Klik hier om uw advertenties toe te voegen. Toon telefoonnummer 0316 524 557.
J.M.A. Stevens Terbonssen in ZEVENAAR Provoet Pedicure.
ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.
Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt ProVoet.
Home Consumenten Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. ProVoet heeft voor consumenten een speciale website ontwikkeld: Pedicure in de buurt. Lid worden van ProVoet?
Provoet pedicure Zevenaar Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Provoet pedicure Zevenaar. Provoet pedicure in Zevenaar resultaten 1 20 getoond van 88. U zocht: Provoet Pedicure in Zevenaar. Hulp nodig met het vinden van Provoet Pedicure in Zevenaar? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822.
Pedicurepraktijk Astrid Smees.
Ik ben gediplomeerd voor de behandeling van diverse soorten voeten waaronder reuma en diabetes. De praktijk is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor de pedicure en geregistreerd bij ProCert, het Kwaliteitsregister voor Pedicures. Sommige behandelingen die op medische indicatie geschieden kunnen afhankelijk van zorgverzekering geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

Zie de pagina Praktijk voor meer informatie en een routebeschrijving. Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet, de Nederlandse Branch vereniging voor voetverzorgers. Dit garandeerd u dat mijn kennis altijd up-to-date is en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. provoetmarijke.nl 2011 design en uitvoering gert co.

Contacteer ons