Zoeken naar duo pedicure behandeling

 
duo pedicure behandeling
de Beauterie Ridderkerk is verhuisd! www.debeauterieridderkerk.nl.
Op zoek naar een beautysalon in Ridderkerk? Maak kennis met mij en met mijn salon! de Beauterie wellness salon. Welkom op de website van de Beauterie wellness salon. Bij de Beauterie wellness salon kunt u terecht voor beauty pedicure behandelingen.
Salon Lux Beauty.
Ouder en kind behandeling. Epileren met draad. Epileren met hars/pincet. Ontharen met Hars. Zoeken naar: Zoeken. Goedkoopste schoonheidsalon van Den Bosch. The time to relax is when you don't' have time for it. Alles van beauty wellness onder 1 dak.
Haar Beautystudio Allure Schoonheidssalon.
Je kunt de werking van elke behandeling voortzetten door de juiste producten thuis te gebruiken. Bij ons kun je terecht van top tot teen, als duo of alleen! Gezichts-en lichaamsbehandelingen, pedicure, wimperextensions, spray tanning en permanente make-up! Willen jullie met zn tweeën komen genieten?
EcoBeauty Salon Duurzame huidverbetering ontspanning.
In dit zelfde pand zijn ook kapsalon Shape by Rebecca shapebyrebecca.nl en pedicure Pédicurie pedicurie.nl. Eventuele combinatie afspraken zijn hierdoor mogelijk. Bel of mail gerust voor eventuele vragen of meer informatie! Je kunt een specifieke behandeling cadeau geven of een cadeaubon die vrij te besteden is vanaf 1000. Je mag de cadeaubon ophalen tijdens ons inloopuur op dinsdag of donderdag tussen 17.30 en 18.00 uur. Of je kunt hiervoor een afspraak plannen in de online agenda. Vermeld dan bij opmerkingen voor welke behandeling of bedrag je een cadeaubon wilt. De ontvanger krijgt een GRATIS handpakking bij inlevering van de cadeaubon! Klik hier om een afspraak te plannen. Tip: je kunt ook een duo behandeling cadeau geven, zo kan je samen genieten van een behandeling en het is nog gezellig ook!
Gezichtsbehandelingen Wellnessvolendam.nl.
Uw gezicht bepaalt voor het grootste deel uw uiterlijk en staat het meest bloot aan invloeden van buitenaf, zoals kou, wind, regen, droogte en temperatuurverschillen. Reden te meer om de huid van uw gezicht zo nu en dan eens heerlijk te verwennen.
Dé schoonheidssalon van Zwolle omstreken! Cosmonde.
Gratis verzending vanaf 30 NL. Exclusieve niche merken. Maak een afspraak in onze beautysalon. Cosmonde is dé schoonheidssalon in het centrum van Zwolle! Geniet bij ons van diverse gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures, laat een permanente make-up zetten of laat je permanent ontharen.
Op zoek naar een pedicure in Utrecht? Servaas HairCare. Servaas, Kapsalon in Utrecht.
ONTDEK HET TOTAALCONCEPT VAN SERVAAS UTRECHT. Bij Servaas Utrecht is het ook mogelijk om een Pedicure behandeling te combineren met een andere behandeling in de City Spa, of het knippen en kleuren van je haar door één van onze topstylisten in de kapsalon.
Pure Beautycenter Pedicure Spa pedicure Duo behandeling Voetenbank.
Trakteer jezelf op een spa pedicure, waarbij je alleen of met je vriendinnen heerlijk kunt genieten van alle aandacht. Wil je een complete pedicure? Geen last van eelt, maar wil je toch een verzorgende voetbehandeling? 4 weken werken aan jouw huid.
Gioia Suntjens Schoonheidssalon Medisch Pedicure.
Pedicure en Manicure. Uniek in Swalmen! Wil je gezellig samen met je moeder, partner, zoon, dochter, vriendin, zus of nicht naar de schoonheidssalon? Doordat één behandelruimte beschikt over twee luxe stoelen, kunnen jullie samen lekker genieten van een ontspannende schoonheidsbehandeling. U wordt beide tegelijk behandeld door één specialiste. Behandeling Tijdsduur Prijs. Duo basic prijs voor 2 personen.
Duo behandelingen Sanadome Hotel Spa Nijmegen.
0 artikelen 000., Samen genieten is samen een behandeling ondergaan in een van onze prachtige duo salons. In één ruimte wordt u beide behandeld door één schoonheidsspecialiste. Mocht u andere behandelingen in een duo ruimte willen ondergaan kunt u dat altijd bij uw reservering aangeven.
Schoonheidssalon Salon De Nieuwe Stad.
Uitharden onder de UV-lamp en je kunt er weer weken tegenaan met deze flexibele, stootvaste nagellak. BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK JE BEHANDELING. OPI Pro Spa Pedicure voetbehandelingen. De prep is de voorbereidende basisbehandeling waarin we, na een voetenbad, je nagels vijlen, de nagelriemen verzorgen en velletjes verwijderen.

Contacteer ons