Zoeken naar pedicure behandeling kosten

 
pedicure behandeling kosten
Pedicure aan huis Amstelring.
De Pedicure aan huis is gespecialiseerd in medische voetverzorging bij diabetes of reuma. De kosten bij deze behandeling worden soms door de zorgverzekering vergoed. Vraag vooraf bij de verzekering na of u voor vergoeding in aanmerking komt. Hoe werkt het?
Hoeveel kost een pedicurebehandeling / Wat kost de pedicure?
Dit komt doordat de pedicure kosten maakt om bij jouw huis te komen en omdat de apparatuur die nodig is moet worden meegenomen. De kosten voor een behandeling door een medische pedicure aan huis liggen vaak een paar euro hoger per behandeling.
Prijslijst pedicure Pedicurepraktijk Renate Piek.
Blijft zeker 4 tot 6 weken zitten. Combinatie behandeling 4150., Basic behandeling french pedicure. Een gel nagel met vele verschillende kleuren. Combinatie behandeling 4150., Basic behandeling gellak. Basic pedicure behandeling diabetes en reuma 2950., Desinfecteren van de voeten. Nagels knippen en polijsten.
French pedicure of Gellak Medisch Pedicure Leudal.
Dit wordt geadviseerd na ongeveer 6-8 weken. Vergeet u niet uw slippers mee te nemen? French pedicure excl. Ook mogelijk in pakket prijs.: Complete pedicure behandeling inclusief French look 4950., Complete pedicure behandeling inclusief Gellak 4050., French pedicure / Gellak.
Behandelingen en prijzen Bea Blom Pedicure aan huis.
Teennagels groeien langzaam waardoor een effectieve behandeling wel tot 12 maanden kan duren. Graag geef ik u hierover advies. Ook kan het zo zijn dat de nagels dikker is, zonder dat er sprake is van een infectie. Dit kan problemen geven bij het knippen van de nagels en pijn geven door de druk in de schoenen. Ook hier is het dunner frezen van de nagel een must omdat het anders teveel druk veroorzaakt in de schoenen. Bea Blom Pedicure aan huis 06 331 76510 Mail: beabasic@hotmail.com.
Behandellocaties prijsinformatie Pedicure.
Graag vermelden dat onze medisch pedicures zijn aangesloten bij de branchevereniging ProVoet en geregistreerd zijn in het kwaliteitsregister voor pedicures KvP. Uw voeten zijn bij Wittepoel in goede handen. Wat is medische pedicure. Uw voeten verdienen pedicure aandacht. Wordt een Pedicure behandeling vergoed?
Pedicurepraktijk Hillary Prijzen.
Voetscrub na de pedicurebehandeling 5. Knippen van de handnagels in combinatie met een pedicurebehandeling 5. MAAK EEN AFSPRAAK. Ik kan in overleg de behandeling bij uw thuis uitvoeren tegen een meerprijs 5. MAAK EEN AFSPRAAK. 0900: 1200: / 1800: 2100.:
Een heerlijke voetbehandeling voor een eerlijke prijs Pedicure Christine.
Als er inderdaad een schimmel Dermatophyte is aangetoond kan ik met u tot een doeltreffende behandeling overgaan. Extra kosten voor Dermatophyte professional test strip, tijdens behandeling 3750, Dit wordt niet vergoed. De eerste behandeling tijdens de pedicure behandeling 10 à 15 minuten 2600, extra.
Wellness PEDICURE HOOGEVEEN.
Een pedicure behandeling en harsen van onderbenen. Duur: 60 minuten. Wellness voor uw voeten met gellak op de teennagels: Duur 60 minuten. Uitgebreide voeten en onderbenen massage en french pedicure gellak. Duur: 30 minuten. Pedicure behandeling en epileren van uw wenkbrauwen.
Pedicure Gezondheidscentrum Holendrecht huisarts Amsterdam Zuidoost.
Voor een goede verzorging van uw voeten kunt u in ons centrum terecht bij pedicure Evelyne de Vries. Maandag en dinsdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag één keer per twee weken van 08.30 uur tot 17.00 uur. Afspraken en informatie.: Tel: 088 299 20 46. Mobiel: 06 13 70 92 62. Behandeling volgens afspraak. Als u bekend bent bij uw ziektekostenverzekering als diabetes of reumapatiënt dan kunnen de kosten van een pedicurebehandeling vaak gedeeltelijk of soms geheel vergoed worden.
Prijzen: Hoeveel kost een behandeling? Pedicurepraktijk Op Goede Voet.
Reiskosten voor behandeling bij u thuis. Als u in Roden of Peize woont, dan reken ik per bezoek 200, aan reiskosten. Daarbuiten reken ik 015, per kilometer. Voor een bezoek bij u thuis in Roderwolde of Foxwolde reken ik geen reiskosten.

Contacteer ons