Resultaten voor spa pedicure behandeling

 
spa pedicure behandeling
Pure Beautycenter Pedicure Spa pedicure Duo behandeling Voetenbank.
Trakteer jezelf op een spa pedicure, waarbij je alleen of met je vriendinnen heerlijk kunt genieten van alle aandacht. Wil je een complete pedicure? Geen last van eelt, maar wil je toch een verzorgende voetbehandeling? De aanbieding van het jaar!
Spa-Pedicure.
OPI ProSpa Spa pedicure 45 minuten Voor de perfecte pedicure treatment. Soaken in voetbad, uitgebreide teennagelriem verzorging, verwijderen velletjes, teennagels vijlen, eelt verzachtende behandeling, eelt verwijderen met mesje, Sugar scrub behandeling, korte voetmassage, teennagels lakken of polijsten en afsluiting met teennagelriem olie, smoothing balm en ceramide spray.
Basis, Spa of een Luxe pedicure behandeling ikwilpmu.nl.
Workshop Jane Scrivner. Basis, Spa of een Luxe pedicure behandeling beheerder 2018-09-01T1631580000.: Basis, Spa of een Luxe pedicure behandeling? Een pedicure behandeling is meer dan alleen de nagels knippen. Ook is het behandelen van voet klachten niet het enige wat de pedicure doet.
Pedicure Manicure.
Wil je genieten van een ontspannende behandeling voor de voeten? Dan is de spa pedicure wat voor jou! Quik Royal spa pedicure: Voetbad, nagels knippen en vijlen, nagelriemen verzorgen en een korte massage. Spa pedicure for Kings: Voetbad, nagels knippen en vijlen, nagelriemen verzorgen, scrub en een massage.
pedicure.
wil je een cosmetische pedicure behandeling en even je voeten verwennen dan boek je een spa pedicure behandeling. bij mooier@home gaan we verder dan alleen een cosmetisch behandeling en de behandeling is minder klinisch dan een gewone pedicure behandeling. de ideale combinatie dus.
Pedicure Behandeling.
Een masker hydrateert, voedt en herstelt de huid. We bieden een Spa pedicure Yazmin zonder massage en een Spa pedicure Yazmin Relax uitgebreide behandeling met massage. De Spa pedicure is inclusief pedicure behandeling maar kan ook geboekt worden zonder pedicure behandeling.
Spa Pedicure: heerlijke verzorging voor voeten en teennagels.
Spa Pedicure Super Fit. Een verfrissend voetbad, voetscrub, verzorging van de nagelriemen, knippen en polijsten van de teennagels, een korte voetmassage, paraffinedip en het lakken van de teennagels. Deze pedicurebehandeling duurt 60 minuten. Vergeet niet om slippers mee te nemen! De nagellak kan dan mooi drogen. Boek nu uw pedicurebehandeling. Kies nu voor prachtige en fitte voeten en boek een van onze pedicurebehandelingen. Elke behandeling wordt gegeven door een van onze schoonheidsspecialistes in onze schoonheidssalon in Houten.
City Spa Amersfoort; ook voor een verzorgende pedicure.
Ook voor een verzorgende pedicure kunnen mannen en vrouwen bij de City Spa Amersfoort terecht. Wij maken hierbij een onderscheid tussen de reguliere pedicure behandelingen en de cosmetische verzorging en werken met professionele apparatuur. Duo treatment is mogelijk. Verzorgende voetbehandelingen zijn een pure weldaad voor deze vaak ondergewaardeerde lichaamsdelen. Wil je ook een heerlijk voetenbad, nagels en nagelriemen laten verzorgen, eelt verwijderen, een heerlijke scrub, een voetmassage en mooi afgelakte teennagels met O.P.I? Loop bij ons binnen voor een behandeling.
SPA Pedicure Beautysalon BowDem Wellness Laat je schoonheid stralen!
SPA Pedicure Mini / 30 minuten. Voetenbad, verzorging nagelriemen, verzorging teennagels, scrub behandeling, eelt vijlen, voetenmassage, polijsten teennagels. Deze behandeling kost 2750. SPA Pedicure Basis / 45minuten. Voetenbad, verzorging nagelriemen, verzorging teennagels, scrub behandeling, eelt vijlen, voetenmasker, voetenmassage, polijsten teennagels.

Contacteer ons