Zoeken naar opleiding pedicure

 
opleiding pedicure
Medische Pedicure Opleiding Avondschool of Thuisstudie Springest.
Max: 12 1 dag Opleiderscore: star 65, Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant heeft een gemiddelde beoordeling van 65, uit 5 ervaringen. Professioneel voeten verzorgen? Volg de opleiding Pedicure Wil je een eigen praktijk beginnen of werken in een ziekenhuis, zorginstelling o.
Voetverzorger CVO De Oranjerie.
Zoek door deze site.: Opleidingen in Aarschot, Diest, Haacht, Leuven, Scherpenheuvel. over cvo de oranjerie. In de modules voetverzorging verwerf je een stevige theoretische onderbouw van weefselleer en anatomie in het kader van de voetverzorging. Je leert eveneens een behandelinsplan invullen om een volledige voet en nagelverzorging uit te voeren.
Pedicure.
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus pedicure? Praktijkmaterialen voor de cursus pedicure. Voor deze opleiding je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen.
Gespecialiseerd voetverzorger SYNTRA Limburg.
ortopedische voet, heup en knieafwijkingen. kunstnagel en kunstnagelfragmenten. Pedicure en computer. Voor deze opleiding werk je met professionele starterspakketten van materialen en producten. Tijdens de eerste les krijg je hierover meer informatie. Wat is nu het verschil tussen pedicure medische pedicure gespecialiseerde voetverzorging en podologie?
Cursus Pedicure Opleiding als Thuisstudie NHA.
Dan is pedicure een vak dat bij je past. De opleiding Pedicure bestaat uit onderdelen zoals algemene anatomie en fysiologie, hygiëne, milieu, communicatie en nog veel meer. Wanneer je de cursus Pedicure hebt voltooid, kan je deelnemen aan het examen.
Opleiding pedicure basisopleiding pedicure 1.
Zoek met filter. U bent hier: Opleidingen Kapper Cursussen pedicure basisopleiding pedicure 1. Overzicht pedicure basisopleiding pedicure 1. De cursus Pedicure basis 1 is een onderdeel van de opleiding Voetverzorger. Daarnaast hebt u nog Pedicure basis 2 en Pedicure specialisatie.
Gespecialiseerd voetverzorger SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Het SYNTRA-diploma Gespecialiseerd Voetverzorger samen met een certificaat HRM of het certificaat Personeelsbeleid" in het voetverzorgingskabinet" is gelijkwaardig aan het diploma Medisch Pedicure in Nederland. Gezondheid en zorgverstrekking. Naar praktische info. Nog niet helemaal zeker? Blijf op de hoogte of stel een vraag over deze opleiding.
Opleiding zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger.
De opleiding Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger bestaat uit 3 onderdelen of modules, genaamd Pedicure 1, Pedicure 2 en Pedicure 3. Inhoud module Pedicure 1 Basiskennis voetverzorging 60lt, Initiatie voet en nagelverzorging 40lt, Elementaire voetverzorgingstechnieken60lt. Anatomie en pathologie van voet en nagels.
Voetverzorger Encora.
Inschrijven bij Encora. Vanaf 17 december kan je online inschrijven voor deze opleiding of langskomen op het secretariaat. Je kan op 17 december om 15.30 uur een infosessie bijwonen over deze opleiding. Deze infosessie is verplicht voor wie de opleiding in een intensief traject wil volgen.
Vind een opleiding VDAB.
Menu Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. U bent hier. Vind een opleiding. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Pedicure Opleiding Beauty Lifestyle Academy.
Je leert de materialen perfect te gebruiken en cosmetische voetproblemen oplossen. Bij de opleiding komt ook een gedeelte theorie kijken. Zo behoort kennis van de samenstelling van de nagels, de anatomie van de voet, de hygiëne en veiligheidsmaatregelen en het herkennen van voetaandoeningen tot de leerstof van de pedicure.

Contacteer ons