Resultaten voor pedicure amsterdam provoet

 
pedicure amsterdam provoet
Object moved.
J.D. Emmanouil-ter Huerne in VORDEN Provoet Pedicure.
ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.
Pedicure Amstelveen Pedicure Debby Siem.
Ik heb jaren ervaring als pedicure, en ben aangesloten bij ProVoet, ProCERT en Stipezo. Meer over mijn dienstverlening lees je hier. Je kunt in mijn praktijk terecht op maandag en dinsdag ook s avonds, en daarnaast op woensdagavond van 19.30-21.00 uur.
Pedicure Amsterdam Zuid Maak nu een afspraak in Amsterdam.
Ze is bijzonder gespecialiseerd in het wegnemen van pijnen zoals ingroeiende nagels, eeltpitten of overtollig eelt. Je bent van harte welkom in haar praktijk in Amsterdam Oud-Zuid. Iedereen die bij pedicure Visser in Amsterdam zuid op bezoek komt krijgt een algehele voetverzorging.
Untitled.
1106 HN Amsterdam. Stuur Denise een Mail. Vakantie of even er uit? Klik op de palmboom. Hier vindt u wat meer info over het werk van Denise Pedicure. Voeten hebben verzorging nodig, vaak, wanneer u pijn aan uw voeten krijgt, beseft u hoe belangrijk goede voetverzorging is.
de haan voetverzorging Homepage.
Daarnaast vervaardig ik nagelbeugels en ortheses. Als praktijkdocente Basis Pedicure en Medisch Pedicure ben ik verbonden aan Academie Louman te Amsterdam. In het podocentrum werk ik samen met 2 podoposturaal therapeuten en 2 medisch pedicures, ieder met hun eigen specialisaties.
Pedicure Noord Amsterdam Noord voor complexere voetverzorging.
Bij Pedicure Noord kunt u even ontspannen en wegdromen met diverse heerlijke huidverzorgings behandelingen voor een frisse en gezonde huid. Pedicure Noord, een medisch pedicure die voldoet aan de kwaliteitsnormen. Een vakkundige pedicure behandeling en/of advies in een behandelkamer of bij makkelijk u thuis.
Provoet pedicure Amsterdam Pagina 4/17 Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
U bent hier.: Provoet pedicure Amsterdam. Telefoonnummer van Provoet pedicure in Amsterdam nodig? Bel nu informatienummer 090, p/m. Of bel nu 1822 altijd bereikbaar. Wat zoek u? Provoet pedicure Amsterdam. Provoet pedicure in Amsterdam resultaten 61 80 getoond van 325.
AnnexX Salon in RENKUM Provoet Pedicure.
ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.
Medisch Pedicure Praktijk Van Eeghen Praktijk Van Eeghen.
Proactief uw voeten laten verzorgen door een gecertificeerd medisch pedicure is dus geen overbodige luxe. Een medisch pedicurebehandeling bij Praktijk Van Eeghen zorgt niet alleen voor mooie verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals pijnlijk eelt, likdoorns of nagelproblemen. Een pedicurebehandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, patiƫnten met diabetes, reuma of dementie en topsporters. Praktijk Van Eeghen. Van Eeghenlaan 18 sous. 1071 EM Amsterdam.
VillaVoet ProVoet Pedicure Huizen.
Pijnloze voetverzorging met nattechniek spray. Vakdiploma Medisch Pedicure. Bewijs van bekwaamheid Risicovoet en Specialistische Technieken. Aantekening Diabetische voet. Aantekening Reumatische voet. Aantekening Oncologische voet. Diverse nascholingen t.b.v. Aangesloten bij Provoet en Procert Villa Voet werkt volgens de Code van de Voetverzorger.

Contacteer ons