Op zoek naar pedicure huizen provoet?

 
pedicure huizen provoet
Pedicuresalon Goudsbloem.
Ik ben aangesloten bij Provoet, dit is een brancheorganisatie voor pedicures. Hiervoor heb je een erkend diploma nodig, dat staat voor een gedegen pedicure opleiding. Dit staat voor een goede kwaliteit en deze pedicures hebben hygiëne hoog in het vaandel staan.
Pedicurepraktijk Linda van Mil.
Welkom op de website van Pedicurepraktijk Linda van Mil. Als gediplomeerd pedicure ben ik werkzaam in Huizen rand Oude Dorp en aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Via mijn website wil ik u informeren over wat een vakkundige pedicure kan betekenen bij voetklachten, maar ook preventief bij het verzorgen van gezonde en mooie voeten.
Liefde voor Voeten Liefde voor Voeten.
Liefde voor Voeten. Provoet en Kwaliteits Register Pedicure. Liefde voor Voeten. Welkom op de website van. Liefde voor voeten, Medisch pedicure, Jacqueline van der Ham. Even mij zelf voorstellen. Ik ben Jacqueline van der Ham, Medisch Pedicure. Mijn werk is altijd zorg gerelateerd geweest, kraamverzorgster en verzorgende IG in verzorgingshuizen, verpleeghuizen en de wijkverpleging.
Wet en regelgeving Podopost.
28 jul 2015 Vooruitblikkend op 2015 lijkt het er voor zelfstandig gevestigde pedicures op juridisch en fiscaal gebied leuker noch gemakkelijker op te worden: er komen meer verplichtingen en lagere kortingen. Diabetische voetzorg 2015: welke regels en wetten hebben hiertoe geleid?
Home.
Mijn naam is Karin Krijger, gediplomeerd pedicure en aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie voor de pedicure. Tevens ben ik aangesloten bij Procert, dit is een register waar pedicures in staan die accreditatie punten moeten halen om kwaliteit te kunnen blijven leveren. Iedere 3 jaar moet ik allerlei cursussen volgen om in het kwaliteitsregister geregistreerd te blijven. Ook heb ik samenwerkings overeenkomsten getekend met Podotherapeuten in Huizen.
Pedicure en voetverzorging Huizen Pedicure.nl.
Een overzicht van ambulante pedicures en voetverzorgers in regio Huizen, Noord-Holland. Kies een gewenste pedicure of voetverzorger uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon.
Startpagina www.pedicurepraktijkmarjan.nl.
Wie is uw pedicure. Aangesloten bij Provoet. Provoet is de brancheorganisatie voor de voetverzorging in Nederland, de doelen en de activiteiten van Provoet zijn het volgende: Provoet bevordert de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening om garant de staan voor een goede en verantwoorde voetverzorging.
Schoonheidssalon en Pedicure Mariska Coevorden.
Ik ben aangesloten bij ProVoet en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures KRP. Elk jaar school ik bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelingen binnen mijn branche. In verband met de nieuwe regelgeving voor de Diabetische Voetzorg heb ik een samenwerkingsverband met de Podotherapeut van Voetencentrum Wender, Podotherapie van Huizen, Stadtmüller Orthopedie en met Lalkens Fysiotherapie. Schoonheidssalon en Pedicure Mariska Coevorden.
Opleiding pedicure, opleiding schoonheidsspecialist en meer.
Geaccrediteerd door en geregistreerd bij de brancheorganisaties ProVoet, Anbos, Anko enzovoort. Iets voor jou? Op onze website vind je meer informatie over diverse beroepen binnen de uiterlijke verzorging. Je vindt per beroep ook een checklist om te bekijken of één van deze beroepen iets voor jou is. Acuive verzorgt de volgende opleidingen.: Brancheopleiding medisch pedicure.
Ineke Posthuma Pedicure Startpagina.
Wendy Piels-Posthuma links op de foto Pedicure en Manicure. Ook aangenaam kennis te maken! Ik ben moeder van twee prachtige kinderen, een meisje Sasha en een jongen Silvan. Buiten de normale werktijden kunt u met mij ook een afspraak maken voor zaterdag ochtend van 9 tot 12 uur! Wij zijn gediplomeerd pedicures en manicures, aangesloten bij Provoet, ingeschreven in het Kwaliteits Register Pedicures, met een AGB/AGBZ zorgverleners nummer, ook voor de praktijk, zodat, als u daarvoor in aanmerking komt, u zonder enig probleem een vergoeding krijgt van uw zorgverzekering.
Algemene voorwaarden Pedi-An Pedicure Winterswijk.
ANKO: Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie te Huizen.; ProVoet: Landelijke Organisatie voor de Voetverzorger/Pedicure ProVoet te Veenendaal.; Consument: de natuurlijke persoon die, anders dan in de uitoefening van zijn beroep of bedrijf, gebruik maakt van de diensten van een aangesloten ondernemer in de uiterlijke verzorgingsbranche.;

Contacteer ons