Resultaten voor pedicure opleiding

 
pedicure opleiding
Schoonheidsverzorging Sila Westerlo.
Dit kunnen we doen door deze regelmatig waar te nemen, te reinigen, te voeden en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Deze opleiding vertrekt vanuit een theoretische basis van anatomie waarbij de huid onder loep genomen wordt om te kunnen omzetten in een praktische huidanalyse.
Pedicure Opleiding Beauty Lifestyle Academy.
Bij de opleiding komt ook een gedeelte theorie kijken. Zo behoort kennis van de samenstelling van de nagels, de anatomie van de voet, de hygiƫne en veiligheidsmaatregelen en het herkennen van voetaandoeningen tot de leerstof van de pedicure. De theorie wordt tijdens de lessen kort overlopen en dient u thuis verder in te studeren.
Cosmetische Pedicure ProNails Belgium.
Cosmetic Pedicure Workshop. Nog 6 plaatsen beschikbaar. Cosmetic Pedicure Workshop. Nog 6 plaatsen beschikbaar. Cosmetic Pedicure Workshop. Nog 6 plaatsen beschikbaar. Cosmetic Pedicure Workshop. Nog 6 plaatsen beschikbaar. Bekijk alle producten. Semi-Permanent Nail Polish. Hand Nail Care. Welke opleiding past bij jou?
Home.
Uniek aanbod Microsoft Office 365, gratis voor alle cursisten van Leerstad. Maximum inschrijvingsgeld van 300 per opleiding per jaardeel. Binnenkort in CVO Leerstad. Uitnodiging: Degustaties van olijfolie op maandag 21 januari te Dendermonde en op donderdag 24 januari te Lokeren.
Pedicure.
Je kan daar als pedicure veel aan doen door niet alleen te zorgen voor een juiste verzorging, doch ook een perfecte voorlichting niet alleen aangaande de verzorging van de voeten, maar ook ten aanzien van het dragen van juist schoeisel e.d. Kies een erkende opleiding die u voorbereidt op een vakkundige praktijkuitoefening.
PEDICURE VERSNELD De mooiste school van Nederland.
We hadden ook een gezellige club met meiden waarmee ik nog steeds contact heb tof hoor en steeds leuk om weer dingen uit te wisselen we waren echt super gemotiveerd. Volgend jaar ga ik weer verder me verdiepen in de opleiding medisch pedicure.
OPLEIDING PEDICURE Blue Sage.
De opleiding pedicure bestaat uit 3 delen van in totaal 15 uren. Materialen mee te brengen. Inschrijven Klik hier. Hou mij op de hoogte Klik hier. Je leert de anatomie van de voet, de verschillende aandoeningen en afwijkingen van de voeten, tenen en nagels.
Voetverzorger Encora.
Inschrijven bij Encora. Je kan online inschrijven voor deze opleiding of langskomen op het secretariaat. Je kan op maandag 14 januari om 18.00 uur een infosessie bijwonen over deze opleiding. Deze infosessie is verplicht voor wie de opleiding in een intensief traject wil volgen.
Pedicure.
Een pedicure verzorgt de voethuid, geeft adviezen voor goed schoeisel en behandelt eventueel pijnklachten. Pedicures hebben een grote verantwoordelijkheid. Zij beoordelen of afwijkingen en/of behandelingen bij de pedicure of bij een arts horen. Een goede opleiding is daarom noodzakelijk. Het niveau van de opleiding Pedicure staat ongeveer gelijk aan dat van een mbo-opleiding op niveau 3.
Schoonheidshandel.
Opleiding manicure en pedicure. Opleiding allround nagelstyling. Opleiding manicure en pedicure. Opleiding kleur en stijl. Opleiding kleur en stijl voor mannen. Opleiding basis visagie. Opleiding visagie gevorderden en vervolmaking. Opleiding allround visagie. Opleiding orientaalse make-up. Opleiding special effects FX make-up.
Intermedi groothandel online shop opleidingen workshops nailstyling, beauty, pedicure, esthetiek, meubels schoonheidsspecialistes.
Intermedi is een groothandel, webshop en opleidingscentrum voor studenten, oud-studenten en professionelen uit de schoonheidszorg, pedicure, podologie, nagelsector en verzorgende sectoren. Wij verdelen behandelzetels, freesapparaten, nagelproducten, pedicureproducten, massagetafels, kortom alles wat je nodig hebt voor je schoonheidssalon, nagelsalon, pedicurepraktijk of verzorgende diensten!

Contacteer ons