Op zoek naar pedicure provoet tilburg?

 
pedicure provoet tilburg
Pedicure in Tilburg pedicure-info.nl.
Heerlijke voetverzorging die verder gaat dan de standaard pedicure. Vul je behandeling aan met een ontspannende massage en een paraffinepakking en loop op wolkjes de. Pedicure Salon HDG Tilburg. Welkom bij Pedicure Salon HDG in Tilburg e.o.Aangesloten bij de branche Provoet, en Procert kwaliteitsregister.
Formosus Pedicure Tilburg Nagelstudio in Witbrant, Tilburg Treatwell.
Dat weten ze bij Formosus Pedicure Tilburg ook als geen ander. In de hygiënische salon kun je dan ook terecht voor een goede cosmetische of medische pedicure voor onder andere de risicovoet. Eigenaresse Nathalie is gediplomeerd pedicure, lid van ProVoet en ProCert-geregistreerd.
home.
Dat betekent dat de behandelingen plaatsvinden volgens wettelijke en branche richtlijnen op het gebied van Arbo, milieu en hygiëne. Wanneer u kiest voor een Provoet pedicure, dan kiest u voor vakbekwaamheid. Pedicurepraktijk Tilburg voldoet aan opleiding-en exameneisen zoals die gesteld worden voor het lidmaatschap.
Welkom Laurette van der Sprong pedicure Tilburg.
5045 SP Tilburg Telefoon.: 013-5713888 mobiel: 06-28921479. Welkom op de website van mijn pedicurepraktijk. Ik ben gediplomeerd pedicure en lid van branchevereniging ProVoet. Op deze website vertel ik u wat u kunt verwachten van de voetbehandelingen die ik geef, wat mijn specialisaties zijn, tegen welke voorwaarden u in aanmerking kunt komen voor vergoedingen van zorgverzekeraars en geef ik u tips voor het onderhoud aan en verzorging van uw voeten.
Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt ProVoet.
Home Consumenten Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. ProVoet heeft voor consumenten een speciale website ontwikkeld: Pedicure in de buurt. Lid worden van ProVoet?
Pedicure en voetverzorging Tilburg Pedicure.nl.
Een overzicht van 77 ambulante pedicures of voetverzorgers in Tilburg, Noord-Brabant. Kies een gewenste pedicure of voetverzorger aan huis uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon.
Pedicure Tilburg Pedicure de Blaak met gediplomeerd Provoet pedicure.
Zoekt u een pedicure in Tilburg? Pedicure de Blaak is dé salon in de wijk de Blaak waar u terecht kunt met al uw voetproblemen eelt, kloven, likdoorns etc. en wordt gerund door Jonneke Weigand. Bij de behandeling worden uw voeten op professionele wijze onder handen genomen. Wilt u ook van uw voetproblemen afkomen? Of heeft u een vraag? Klik hier voor de contactgegevens, Jonneke helpt u graag verder! Pedicure de Blaak is aangesloten bij ProVoet.
Pedicurepraktijk Robe Tilburg.
Ik ben lid van branchevereniging Provoet en sta geregistreerd bij Procert, kwaliteitsregistratie voor de pedicure. Onlangs ben ik samen met kapster Michelle Meerdink van Total Haircare D'or' Mies verhuisd naar het Transvaalplein 20 in Tilburg. Kijk voor meer informatie over de kappersbehandelingen op www.totalhaircaredormies.nl.
de Voetsalon.
Na het behalen van haar diploma pedicure bij Pedicure opleidingen te Tilburg heeft ze een praktijk geopend aan de Hilsestraat 84 in Kaatsheuvel. De praktijk is op de begane grond en zeker voor iedereen toegankelijk. Jong en oud kunnen bij haar terecht voor een goede verzorging van de voeten. Vaak sta je er niet bij stil, maar je voeten zijn de basis van je lichaam. In overleg wordt gewerkt naar een oplossing voor je voetproblemen. Indien nodig wordt er doorverwezen naar een andere discipline, zoals de huisarts of de podotherapeut. Anne Claire is aangesloten bij de branchevereniging ProVoet.
Pedicure Aan Huis Tilburg.
Pedicure aan huis Tilburg. Saskia van Riel. GEDIPLOMEERD EN GEREGISTREERD LID VAN PROVOET. laat je schoenen voor 2, verfrissen tijdens een behandeling. Pedicure aan huis Tilburg. You are here: Home Home. By Saskia van Riel. over pedicure aan huis tilburg.
Pedicurepraktijk Danielle Sebregts in TILBURG.
Ik ben lid van brancheorganisatie ProVoet en Pedicurekring Midden-Brabant en sta ingeschreven in het KRP. Ik zie u graag in mijn praktijk. Contact: T: 013-8898880 Epedicurereeshof@gmail.com.: Momenteel wordt er hard gewerkt om voor 25 mei te voldoen aan de nieuwe wet op de privacy. Daarom verzoek ik u aanvragen voor nieuwe behandelingen of andere correspondentie via de mail aan mij te sturen aan pedicurereeshof@gmail.com. Helaas is danielle@pedicurereeshof.nl niet voldoende beveiligd. Door uw gegevens met mij te delen geeft u toestemming dat ik deze mag opslaan en mag gebruiken in de communicatie met u. Als u dit niet wilt dan zal ik uw gegevens verwijderen uit mijn administratie. Geeft u dit liefst schriftelijk aan mij door. De praktijk is dit jaar gesloten.: 30 april t/m 4 mei. 16 juli t/m 3 augustus. 15 oktober t/m 19 oktober. 24 december t/m 2 januari 2019. U kunt mij makkelijk vinden. Klik op Routebeschrijving en u vindt gemakkelijk de weg naar de salon! Pedicurepraktijk Daniëlle Sebregts. 5045 GE TILBURG. Deze site is mogelijk gemaakt door Pedicure Website.

Contacteer ons