Resultaten voor provoet pedicure tilburg

 
provoet pedicure tilburg
Home.
Maak een account. Pedicuresalon Voetnood in Tilburg, de oplossing voor al uw voetproblemen. Mijn naam is Hilke Hasselman-van Bragt en ik ben als professioneel voetverzorger aangesloten bij de branche organisatie PROVOET. Ik sta immers voor kwaliteit. Daarom ben ik buiten het basisdiploma voor pedicure ook in het bezit van aanvullende diploma's, zoals de specialisaties diabetische voet en cosmetische voetverzorging.
Pedicure in Tilburg pedicure-info.nl.
Heerlijke voetverzorging die verder gaat dan de standaard pedicure. Vul je behandeling aan met een ontspannende massage en een paraffinepakking en loop op wolkjes de. Pedicure Salon HDG Tilburg. Welkom bij Pedicure Salon HDG in Tilburg e.o.Aangesloten bij de branche Provoet, en Procert kwaliteitsregister.
de Voetsalon.
Na het behalen van haar diploma pedicure bij Pedicure opleidingen te Tilburg heeft ze een praktijk geopend aan de Hilsestraat 84 in Kaatsheuvel. De praktijk is op de begane grond en zeker voor iedereen toegankelijk. Jong en oud kunnen bij haar terecht voor een goede verzorging van de voeten. Vaak sta je er niet bij stil, maar je voeten zijn de basis van je lichaam. In overleg wordt gewerkt naar een oplossing voor je voetproblemen. Indien nodig wordt er doorverwezen naar een andere discipline, zoals de huisarts of de podotherapeut. Anne Claire is aangesloten bij de branchevereniging ProVoet.
Pedicure in Tilburg.
INTELLIGENCE ADVANCED POWER LIFT TREATMENT. Gediplomeerde pedicure in Tilburg Reeshof. Voor een professionele voetverzorging door een gediplomeerd Pedicure en wij zijn ook aangesloten bij brancheorganisatie Provoet. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland.
Monique's' pedicure aan huis. Home.
Als erkend pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet en ben ik ingeschreven bij de Kvk. Ook als u Engels of Duitstalig bent kan ik u helpen, want ik beheers ook die talen. Tevens bied ik de producten van Allpresan aan.
Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt ProVoet.
Home Consumenten Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. ProVoet heeft voor consumenten een speciale website ontwikkeld: Pedicure in de buurt. Lid worden van ProVoet?
provoet pedicure.
Menzis past voorwaarden vergoeding pedicurezorg aan Zomersluiting ProVoet op de Vierdaagse Menzis contracteert in 2020 alleen nog medisch pedicure ProVoet op tv. De professionele ProVoet pedicure. Pedicures die zijn aangesloten bij ProVoet zijn altijd gediplomeerd en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in hun vak.
Pedicure Tilburg Pedicure de Blaak met gediplomeerd Provoet pedicure.
Zoekt u een pedicure in Tilburg? Pedicure de Blaak is dé salon in de wijk de Blaak waar u terecht kunt met al uw voetproblemen eelt, kloven, likdoorns etc. en wordt gerund door Jonneke Weigand. Bij de behandeling worden uw voeten op professionele wijze onder handen genomen. Wilt u ook van uw voetproblemen afkomen? Of heeft u een vraag? Klik hier voor de contactgegevens, Jonneke helpt u graag verder! Pedicure de Blaak is aangesloten bij ProVoet.
Home.
Ik ben sinds juni 2008 werkzaam als pedicure en aangesloten bij de branchevereniging Provoet. Door de medische kennis die ik heb opgedaan met de cursus diabetische voet en het feit dat ik 10 jaar werkzaam ben geweest in de wijkverpleging, ben ik extra alert op mogelijke risico op complicaties bij diabeten aan de voeten.
Formosus Pedicure Tilburg Nagelstudio in Witbrant, Tilburg Treatwell.
Dat weten ze bij Formosus Pedicure Tilburg ook als geen ander. In de hygiënische salon kun je dan ook terecht voor een goede cosmetische of medische pedicure voor onder andere de risicovoet. Eigenaresse Nathalie is gediplomeerd pedicure, lid van ProVoet en ProCert-geregistreerd.
Voet verzorging bij Noortje.
Een likdoorn bijvoorbeeld. Een zeer triviaal kwaaltje, waarvan de pijn ernstig wordt onderschat. Gelukkig wordt een bezoekje aan de pedicure steeds minder als een luxebehandeling gezien. Pijnklachten door voetproblemen verhelp je èn voorkom je door regelmatig de pedicure te bezoeken.

Contacteer ons