Meer resultaten voor provoet pedicure veldhoven

 
provoet pedicure veldhoven
Home Page.
Ik ben al jaren klant van Marieke de geweldige Top Pedicure. Ze weet precies wat er aan de hand is en gebruikt daarvoor dan ook de juiste oplossing. Ik zou geen andere pedicure meer willen. Ik kan haar iedereen aanbevelen!
Pedicure aan huis in Bergeijk, Veldhoven en Waalre pedicure-info.nl.
In bezit AGB-code, Procert gecertificeerd, lid van Provoet. Mogelijkheid voetverzorging in combinatie met schoonheidsverzorging. Werkt op afspraak. Pedicure aan huis. Pedicure aan huis x. s avonds geopend. s avonds geopend 86. In het weekend geopend. In het weekend geopend 31. Pedicure met foto. Pedicure met foto 21. Pedicure met website. Pedicure met website 28. Vind jouw pedicure in de regio. Aarle-Rixtel Asten Bergeijk Best Bladel Cranendonck De Doornakkers Eersel Eindhoven Geldrop Heeze Helmond Meerhoven. Mierlo Neerpelt Nuenen Oirschot Overpelt Peer Schijndel Sint-Oedenrode Someren Son Tongelre Valkenswaard Veldhoven.
NovaFeet Pedicure te Oosterhout Lid ProVoetNovaFeet Gediplomeerd ProVoet pedicure te Oosterhout nb.
Gediplomeerd ProVoet pedicure te Oosterhout nb. Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Welkom op de website van NovaFeet Pedicure te Oosterhout. Je ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor je uiterlijk vind je heel gewoon.
Pedicurepraktijk PediBalance M. Dekkers in VELDHOVEN Provoet Pedicure.
Daarnaast bieden veel pedicures deelbehandelingen aan zoals voetmassages en nail-art. Waaraan herkent u een ProVoet pedicure? ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier.
Passie voor Voeten Home.
Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet, zodat u weet dat ik een vakkundig pedicure ben en hygiƫnisch en volgens de richtlijnen werk. Ik werk ook als ambulant pedicure en kom dus graag bij u aan huis of zonodig in ziekenhuis, hospice, verzorgingshuis etc. Adres en contact. Telefoon: 06 83 01 04 61. Praktijk Eindhoven Woensel.: Wegastraat 31, 5632 GK Eindhoven. Praktijk Veldhoven Zeelst.:
Provoet pedicure praktijk Lucine Nelis PoZoB.
Provoet pedicure praktijk Lucine Nelis. De Wijer 10B. 5527 EA Hapert. Onze directeur Niels maakt je graag deelgenoot van zijn ervaringen met de zorg. Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogrammas en meer. Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logos? Werken bij PoZoB. Medewerkers in beeld. Stagelopen bij PoZoB. Werving en selectie. Diabetes Mellitus type 2. Zorg op Maat. Zorg in de buurt. Leden in beeld. 040 230 69 20. 5509 MH Veldhoven.
Welkom.
gewerkt in een gespecialiseerde schoenwinkel. tijdelijk in Veldhoven een praktijk van podotherapeut pedicure overgenomen. 6 jaar werkzaam als ambulant pedicure. Sinds september 2016 ben ik gestopt als ambulant pedicure. Mijn praktijk is nu gevestigd in Centrum Gezond Zijn te Eindhoven. Naast het basisdiploma pedicure ben ik in het bezit van een aantekening om mensen met diabetes mellitus te mogen behandelen. Ik ben lid van Provoet en Stipezo, dit zijn de brancheorganisaties voor onze beroepsgroep.
ProVoet Pedicure Pedicure Praktijk Charelle Manders Asten.
In 2011 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedicure, tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een praktijk in Veldhoven. Na deze opleiding ben ik hier gaan werken en daarnaast ben ik verder gaan studeren voor Medisch Pedicure, waarvan ik het diploma in 2012 heb behaald. Kom meer te weten! Branche-organisatie voor pedicure. ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure.
Provoet Pedicurepraktijk Jos Kerkhof.
Schooltoernooi 2018 Groepen 7/8. Club van 100. Wij maken graag RECLAME voor U! Kleding richtlijnen s.v. Wat regelt de Sponsorcommissie allemaal? Aanvraag oefenwedstrijden jeugdteams. AFGELASTING BIJ MARVILDE. Sportpark Jongelingsveld, Kerkakkerstraat 139, 5504 GM Veldhoven. A G E N D A.
Provoet pedicure Veldhoven Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Provoet pedicure Veldhoven. Provoet pedicure in Veldhoven resultaten 1 20 getoond van 164. Massage en Pedicure salon Step by Step. Pedicure diabetische voet, voetreflex en guashatherapeut. U zocht: Provoet Pedicure in Veldhoven. Hulp nodig met het vinden van Provoet Pedicure in Veldhoven?
Pedicurepraktijk Lucine Nelis.
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 aspirant leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiƫne.

Contacteer ons